0

«لبو پلو» جون میده برای مهمونی‌های زمستانی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«لبو پلو» جون میده برای مهمونی‌های زمستانی

مجله آشپزی مثبت - نيره اعظم زنجاني: بعضی از غذا ها حتی  اسمشان هم هیجان انگیز است  چه برسد به طعم و مزه آنها. لبوپلو از آن غذاهایی است که جان می دهد برای مهمانی ها البته اگر مهمانتان لبو دوست داشته باشد.
 

لبو پلو با مرغ



مواد لازم برای 3 نفر

  • 4 عدد لبو                         
  • 1 عدد سینه کامل مرغ            
  • 1 عدد پیاز                       
  • 3 پیمانه برنج
  • 1 ق س زعفران محلول در آب              
  • به میزان لازم روغن  
  • به میزان لازم شکر، نمک و فلفل


طرز تهیه:

1.  ابتدا لبو ها را خوب بشویید، سر و دم آنها را جدا کرده، داخل قابلمه همراه با مقدار لازم آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لبو ها بپزند. مقداری شکر هم داخل قابلمه بریزید. بعد از آنکه لبو ها پختند، آنها را از داخل قابلمه در آورده و پوست بگیرید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.

2.  در این میان مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به زعفران و کمی نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را خردکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های مرغ را داخل آن خوب تفت دهید. در یک کاسه تکه های مرغ و لبو را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

3.   در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج کمی نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.

4.   داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید. حالا برنج و مخلوط لبو را لابه لای هم داخل قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 19 بهمن 1394  2:13 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها