هتر است ماهی را طوری مصرف کنید که مواد مغذیاش ازبین نرود. بهترین نوع پخت ماهی بخارپز شدن است. سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را ازبین میبرد.
مجله سیب سبز: ویتامینC موجود در لیموترش مهمترین عامل شادیساز بودن این غذاست. ناقلین عصبی به مجموعهای از مواد برای فعالیت احتیاج دارند که یکی از آنها همین ویتامینC است. امگا3 موجود در ماهی هم روی عملکرد سروتونین مغز تاثیر میگذارد.
در برخی افراد میزان کم سروتونین با کمبود امگا3 در ارتباط است. بهتر است ماهی را طوری مصرف کنید که مواد مغذیاش ازبین نرود. بهترین نوع پخت ماهی بخارپز شدن است. سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را ازبین میبرد. فلفلقرمز هم کاپسایسین دارد که به کاهش علائم افسردگی کمک میکند. این ماده توانایی تحریک تولید آندروفین دارد که هورمون خوشاخلاقی است. پس اگر مشکل گوارشی ندارید، میتوانید برای شاد شدن از فلفلقرمز استفاده کنید.
مواد لازم:
-
ماهی قزلآلا: یک عدد
-
سیر: 3حبه
-
پیاز: یک عدد
-
فلفلقرمز: نصف قاشق چایخوری
-
لیموترش تازه: 2عدد
-
نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
-
روغنزیتون: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-سیر را له کرده و با روغنزیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.
2-حالا فلفلقرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.
3-مواد بهدست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.
4-حالا ماهی را برای 20دقیقه در فر با درجه 180سانتیگراد بگذارید.
5-بعد از 20دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.