مواد لازم:
1.تخم مرغ - 3عدد
2. پنیر خامه ای - 3 قاشق غذاخوری
3.بکینگ پودر- یک چهارم قاشق مربا خوری
مواد دلخواه:
4. عسل - یک قاشق غذا خوری
5. نمک
6.پودر سیر
7.رزماری
طرز تهیه:
1.فر را روی 150درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
3.در یک کاسه زرده، پنیر و عسل را مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
4.در ظرف دوم، یک چهارم قاشق مربا خوری بکینگ پودر را به آرامی وبه تدریج به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا پف کند و شکل بگیرد.
5. زرده تخم مرغ را به سفیده اضافه کنید.این کار باید به دقت و به آرامی انجام شود تا پف مواد نخوابد.
6.با قاشق و با فاصله مواد را در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و در صورت تمایل کمی رزماری روی آن بپاشید و به مدت 20-17دقیقه در فر بگذارید؛ سپس به مدت یک دقیقه زیر گریل قرار دهید تا کمی طلایی شود.
7. سینی را از فر در بیاورید و بگذارید کمی سرد شود.
8. این نان را می توان به عنوان عصرانه یا صبحانه با پنیر،مرباو... میل کرد.