0

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

هواپیمای ATR-72 از خانواده هواپیماهای منطقه ای با گنجایش کم است که توسط شرکت ایتالیایی فرانسوی ATR تولید شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در جریان سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به اروپا، شرکت هواپیمایی ایران ایر با انعقاد قراردادی با شرکت ای تی آر اقدام به خرید 20 فروند از تولیدات این شرکت کرد. هواپیمای مورد نظر ایران ایر، از سری 600 مدل ATR72 است که از ابتدای سال 2010 کشورهایی مانند ترکیه، نیوزیلند، اندونزی و ایتالیا از آن در خطوط پروازی خود استفاده می کنند.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

بر اساس اطلاعاتی که شرکت ای تی آر روی سایت رسمی خود منتشر کرده است، ارزش این قرارداد یک میلیارد یورو اعلام شده است که با این قرارداد ایران سفارش 20 فروند از این هواپیماها را داده و راه ارائه سفارش برای 20 فروند دیگر باز گذاشته شده است.

شرکت ای تی آر نوشته است: امضای این قرارداد پس از مذاکرات تجاری انجام شده در روزهای گذشته در رم و پاریس همزمان با سفر حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران به کشورهای اروپایی انجام گرفت.

بر اساس این گزارش در جریان مذاکرات، کشورهای ایتالیا و فرانسه از طریق مشارکت آژانس های اعتبارات صادراتی شان یعنی ساچه و کوفاکه نقش مهمی را در انعقاد این قراداد ایفا کردند.

بر اساس این قرارداد جدیدترین نسل هواپیماهای شرکت ای تی آر وارد ایران می شود. بازار ایران پتانسیل بالایی برای توسعه حمل و نقل هوایی داخلی و بین المللی دارد.

این اطلاعیه افزود: هواپیماهای منطقه ای کمتر از 90 نفره شرکت ای تی آر در سال های اخیر پرفروش ترین هواپیماها در جهان در این کلاس بوده اند. هواپیماهای این شرکت قادر اند در محیط های مختلف از جمله میادین هوایی کوچک، باندهای فرود نامناسب و مناطق کوهستانی به خوبی پرواز کنند.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

مشخصات این هواپیما از لحاظ فنی به این شرح است:

این هواپیما میتواند تا سقف 74 مسافر در آرایش صندلی تک کلاسه حمل نماید.

ATR-72 تکامل یافته ی ATR-42 است. به طوری که این تکامل را میتوان در تعداد صندلی های افزایش یافته,بدنه ی کشیده تر به میزان 4ونیم متر,افزایش فاصله ی دو سر بالها,استفاده از موتورهای قدرتمند تر و در نهایت مصرف سوخت بهتر مشاهده کرد.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

این مدل در سال 1986 معرفی شد و اولین پرواز خود را نیز در روز 27 اکتبر سال 1987 انجام داد.یک سال بعد شرکت Finnair این هواپیما را به ناوگان خود اضافه نمود.

مسافران از در تعبیه شده در قسمت عقب هواپیما وارد میشوند که امری نامعمول در صنعت هوانوردی به حساب می آید.از در جلو به عنوان در Cargo استفاده میشود.

مدل های گوناگونی ازین هواپیما وجود دارد که مشهور ترین آنها سری 210/212 با در کارگوی بزرگتر و موتورهای پرت اند ویتنی PW127 و همچنین سری 500 با موتور بهبود یافته ی پرت اند ویتنی 127F و 127M,با ملخ های 6 پر و سیستم های پیشرفته تر برای تسهیل کار خلبان است.

همچنین تولید سری 600 این هواپیما نیز در سال 2007 اعلام شد که آخرین تکنولوژی های روز در آن مشاهده می شود.

در این سری مصرف سوخت اقتصادی تر شده و هزینه های نگهداری این هواپیما نیز به مراتب کاهش یافته است.این سری از موتور پرت اند ویتنی PW127M که موتوری جدید به حساب می آید نیرو میگیرد و عرشه پروازی آن دارای Glass Cockpit است که شامل 5 ال سی دی می شود.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

تاریخ ورود سری 600 این هواپیما نیمه ی دوم سال 2010 بود و کشورهایی همچون نیوزیلند و اندونزی از این نوع هواپیما در خطوط پروازی خود استفاده می کنند.

این هواپیماها چندین مدل دیگر نیز دارند که از آن جمله میتوان مدل اختصاصی Cargo برای FedEx,DHLو UPS(که از کاربران عمده ی این هواپیما هستند),مدل VIP  و مدل ضد زیر دریایی و گشت دریایی این هواپیما برای نیروی دریایی ترکیه و ایتالیا نام برد.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

مدل گشت دریایی این هواپیما میتواند به یک مسلسل کوچک تعبیه شده,اژدرهای کوچک,موشک های هوا به سطح و مین های دریایی مجهز شود. با معرفی سری 600 از این مدل هواپیما نیروی دریایی ترکیه 10 فروند و ایتالیا 4 فروند برای سال 2010 سفارش دادند.

 

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

هواپیمای جدید ایران ایر را ببینید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 17 بهمن 1394  4:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها