این سوپ توسط سبزیجات غنی از فیبر و جو این سوپ فوق العاده و رنگارنگ تهیه می شود. این غذا همراه سس pesto در کنار گوجه فرنگی تهیه می شود.
آماده سازی: 20 دقیقه
مدت تهیه: 4 تا 5 ساعت
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
لوبیا سبز خرد شده
گل کلم خرد شده
گوجه فرنگی میکس شده با ریحان و سیر
یک دوم فنجان پیاز خرد شده (1 عدد متوسط)
یک دوم فنجان کرفس خرد شده (1 ساقه)
یک چهارم فنجان جو
1 عدد سیر چرخ شده
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
3 فنجان آب مرغ با نمک کم
یک و نیم فنجان آب سبزیجات مختلف
یک چهارم فنجان pesto (اختیاری): به طور ساده مخلوط خام برگهای ریحان، سیر، پنیر و روغن زیتون می باشد. گاهی به این مخلوط گردو هم اضافه می شود. این ماده غذایی بیشتر با انواع پاستا و گاهی هم در سوپها به کار برده می شود.
پنیر رنده شده پارمزان (اختیاری)
طرز تهیه:
در یک قابلمه مناسب لوبیا سبز، گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز، کرفس، جو، سیر و فلفل را بریزید. در یک کاسه متوسط آب مرغ و آب سبزیجات را با هم مخلوط کنید. و به قابلمه اضافه کنید.
درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. با شعلهی کم 6 تا 8 ساعت و شعلهی متوسط 4 تا 3 ساعت مدت پخت طول خواهد کشید. در آخر در صورت دلخواه pesto و پارمزان را روی آن اضافه کنید.
ارزش غذایی:
* کالری : 81
* چربی کلی : 0
* چربی اشباع شده : 0
* چربی مونو غیر اشباع : 0
* چربی پولی غیر اشباغ : 0
* کلسترول : 0
* سدیم : 520 میلی گرم
* کربوهیدرات : 17 گرم
* قند: 7 گرم
* فیبر : 3 گرم
* پروتئین : 4 گرم
* ویتامین سی: 56 (% DV )
* کلسیم : 7 (% DV )
* آهن : 8 (% DV )
* نشاسته: 5 (d.e.)
* سبزیجات: 2 (d.e.)
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.