مواد لازم:
1.آرد- 3 و نیم پیمانه
2.شکر – دو پیمانه (ترجیحا نصف پیمانه شکر قهوه ای )
3.بکینگ پودر – یک قاشق مربا خوری
4.جوش شیرین – یک قاشق مربا خوری
5.نمک – نصف قاشق مربا خوری
6.پودر دارچین – 4 قاشق مربا خوری
7.پودر میخک – نصف قاشق مربا خوری
8.روغن مایع – یک پیمانه
9.عسل – یک پیمانه
10.تخم مرغ – 3 عدد
11.قهوه یا چای کمی پر رنگ – یک پیمانه
12.آب پرتقال – سه چهارم پیمانه
13.وانیل – کمی
طرز تهیه:
1.قالب مناسب را آماده کنید.
2.فر را روی 130 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
3.در کاسه بزرگی،آرد،شکر،بکینگ پودر،جوش شیرین، نمک، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید.وسط مواد یک حفره ایجاد و روغن، قهوه ، عسل،شکر قهوه ای،تخم مرغ ،آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید.
4.مواد را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.مایه کیک باید قابل ریختن باشد.
5. پس ازریختن مایه در قالب مناسب آن را، در فر به مدت نیم ساعت قرار دهید.