پنکیک شکلاتی و دارچین
مجله سیب سبز: این صبحانه ترکیب خوبی از مواد شادیآور است، یعنی دارچین و گردو و شکلات. دارچین سرشار از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدان رخوت و سستی را از بدنتان میگیرد و باعث میشود خوابآلودگی از سرتان بپرد. شکلات تلخ هم حاوی فلاونوئید است که باعث افزایش اثرات ناقلین عصبی در مغز میشود. شکلات تلخ بهدلیل داشتن مواد ضدافسردگی یک شادکننده بیخطر است. شکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است.
گردو نیز منبع بسیار خوبی از سروتونین است. همچنین حاوی چربیهای امگا3 است که به پیشگیری از افسردگی و ایجاد حس شادی کمک میکند. البته گردو، روی، آهن و ویتامینB هم دارد که این ماده غذایی را به مادهای شادیآور تبدیل کرده است. 60درصد وزن خشک مغز از امگا3 است. پس با تامین امگا3 باعث عملکرد بهتر مغز میشویم. مغز که خوب کار کند بدن سرحالتر و شادتر است.
مواد لازم:
-
پودر کاکائو: 25گرم
-
آرد: 175گرم
-
شیر: 350میلیلیتر
-
شکر:100گرم
-
دارچین: یک قاشق چایخوری
-
پودر گردو: یک قاشق غذاخوری
-
پودرشکر: 30گرم
-
شکلات تلخ آب شده: نصف پیمانه
-
وانیل: یک قاشق چایخوری
-
روغن مایع: نصف پیمانه
-
نمک:1/4 قاشق چایخوری
-
بکینگپودر: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-مواد خشک یعنی آرد، بکینگپودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودرگردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
2-حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یکدست داشته باشید.
3- یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی تابه گرم شد، حدودیک چهارم پیمانه از مواد را برای هر پنکیک در تابه بریزید. و قتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حبابدار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود.
4-این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود. سپس بگذارید پنکیکها خنک شوند.
5-شکلات را با پودرشکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیکها بریزید.