0

استقبال از فیلم‌های فجر در سینماهای مردمی و نارضایتی منتقدان در کاخ جشنواره

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

خراسان : رضا سعیدی پور مدیر سینما آزادی از اختصاص سئانس فوق العاده برای دو فیلم سینمایی «بارکد» و «اژدها وارد می‌شود» در این پردیس خبر داد.استقبال مخاطبان از پردیس سینما آزادی بیشتر از روز گذشته بود به گونه‌ای که همه بلیت‌های این سینما فروخته شد و سالن‌های سینما مملو از مخاطب بود و اکثر هنرمندان در سینماهای مردمی فیلم‌های جشنواره  را با تماشاگران عادی دنبال می‌کنند. این درحالی است که فیلم‌های نمایش داده شده در روز دوم و سوم جشنواره در برج میلاد نتوانست نظر منتقدان و اصحاب رسانه را به خود جلب کند و همین موضوع باعث ترک سالن از سوی برخی حاضران شد.

فکرمی کردم از پس نقشم برنیایم
دومین نشست دومین روز جشنواره به فیلم «دلبری» ساخته سید جلال اشکذری اختصاص داشت.هنگامه قاضیانی بازیگر نقش طوبا دراین فیلم گفت:۷۰درصد این فیلم تک گویی بود و تا به حال در سینما چنین نقشی را بازی نکرده بودم، از ابتدای کار فکر می‌کردم که ممکن است از پس نقش برنیایم .
به همین دلیل تمام لحظات را در این فیلم با طوبا زندگی کردم. اکبرلو منتقد نشست هم گفت:اگر کار روی صحنه و به عنوان یک اثر نمایشی اجرا می‌شدبهتر بود. در ادامه یکی از حاضران انتقاد کرد که فیلم قابلیت اثر کوتاه را داشت که رضوی  تهیه کننده فیلم گفت:فیلم قابلیت تولید سینمایی را داشت.
ضمن این که اقتصاد و فرهنگ به هم گره خورده انداگر سینمای ما وضعیت خوبی ندارد به این دلیل است که در باره اقتصاد آن کارنکرده ایم.تا پایان فیلمبرداری فقط۳۰درصد کار انجام شده است و ۷۰درصد بعد از فیلمبرداری تا پایان اکران است.
ضمن این که باید مشخص کرد برای چه مخاطبی فیلم می‌سازیم.چون با بازگشت سرمایه این فیلم باید فیلم بعدی را ساخت.

عکس‌ها: حسین حاتمی

عکس‌ها: حسین حاتمی

سینما  که خودرو نیست
نخستین نشست دومین روز از فیلم‌های جشنواره فجر در برج میلاد برای فیلم«جشن تولد»برگزار شد.
عباس لاجوردی کارگردان فیلم با اشاره به سختی‌های تولید فیلم در سوریه گفت: تولید این فیلم را به هر کسی  پیشنهاد می‌کردم رد می‌کرد. حتی مسئولان فرهنگی که پشت میزها نشسته اندو پول نفت به آن‌ها تزریق می‌شود به دنبال این بودندکه این کار سود و سرمایه بازگشت دارد؟مسئولان باید از تهیه کنندگان فیلم من یاد بگیرند.چون وقتی متوجه شدند می‌خواهم فیلم بسازم،نگفتند فیلم سود دارد یا نه.
این‌ها کارخانه دار نیستند که بخواهند برند کارخانه شان را معرفی کنند.مسئولان نگاهشان را تغییر دهند و به سینما مثل خودرو نگاه نکنند.
علیرضا غفاری مدیر نشست گفت:اتفاقا خوب است مسئولان به سینما مثل خودرو نگاه کنند چون به خودرو کمک می‌کنند.
محمد رضا باباگلی منتقد این نشست هم گفت: ساحت  عوامل فیلم باید لحاظ شود و با یک بار دیدن فیلم نمی‌توان نقد درستی به آن داشت. علیرام نورایی هم در مورد حضورش در این فیلم گفت: من رکب خوردم اما علاقه زیادی داشتم تا در فیلمی ضد تکفیری و ضد داعشی بازی کنم.

چک برگشت خورده بیاورید،سکه بگیرید
 تهیه کننده فیلم سینمایی «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» به کارگردانی فرزاد موتمن در پاسخ به اعتراض فریبرزعرب نیا و ژاله صامتی که چک‌های کمتر از یک میلیون تومانی شان برگشت خورده،گفت:اگر هر کسی ،یک چک ۷۰۰هزارتومانی برگشت خورده به من نشان دهد،یک سکه دریافت می‌کند.سعید عصمتی در نشست فیلم موتمن گفت:فیلم برداری کار،بیشتر از آن چه که برنامه‌ریزی شده بود،طول کشید و در ۷۴جلسه فیلمبرداری ،کار را تمام کردیم.با این که هزینه‌های تولید دوبرابر شد،شهامت داشتم و این هزینه هارا پذیرفتم و طبق قرارداد بخشی از پول قرارداد باقی مانده است که پس از جشنواره پرداخت می‌شود.کار خانم ژاله صامتی بسیار غیر حرفه‌ای بود.وی در ادامه گفت:عرب نیا و ژاله صامتی حق و حقوقی دارند که باید پرداخت شود و ما هیچ مشکلی نداریم و مهم لحن وصحبت‌هایی است که بعد از پرداخت چک شاهد خواهیم بود اما آیااین صحبت‌ها و لحن‌ها بعد از پرداخت چک قابل برگشت است؟من طوری کار می‌کنم که بگویند عصمتی منصفانه و بدون حاشیه در خدمت سینما بود. فرزاد موتمن هم در این نشست گفت:تنها شخصیت این فیلم سحر است که تا پایان فیلم دیده نمی‌شود.بقیه بازیگران تیپ هستندو ما چیزی از آن‌ها نداریم.موتمن در پاسخ به این سوال که قصد ندارد فیلم را برای اکران عمومی تدوین مجدد کند تا ریتم مناسبی بگیرد،گفت: ریتم فیلم خیلی تند است و تندتر از این فیلم نابود می‌شود.ضمن این که فیلم اکشن نیست ویک ملودرام اجتماعی است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 15 بهمن 1394  8:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها