لوبياي سياه اندازه كوچكي دارد و توسط پوست شفاف سياهرنگ و نازكي پوشيده شده است. در ضمن طعم آن كمي شيرينتر از انواع ديگر لوبياست.
اين نوع از لوبياها انتخاب مناسبي براي تهيه انواع سوپ هستند.
امروز ميخواهيم سوپي را آموزش دهيم كه در تهيه آن از اين لوبيا استفاده ميشود. البته در صورت تمايل ميتوانيد كمي گوشت مرغ نيز به سوپ خود اضافه كنيد.
مواد لازم:
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
روغن زيتون: يك قاشق چايخوري
لوبياي سياه: يك چهارم پيمانه
گوجهفرنگي: يك چهارم پيمانه
كدو حلوايي: يك چهارم پيمانه
زيره سبز: يك قاشق چايخوري
فلفل: به مقدار لازم
سينه مرغ: 100 گرم
طرز تهيه:
لوبياها را به خوبي با آب شسته و مدتي بگذاريد تا آب آن گرفته شود. پياز و سير را در روغن زيتون براي مدت 4 2 دقيقه تفت دهيد. لوبيا و باقي مواد به جز سينه مرغ را اضافه كنيد. اين مواد را براي مدت 10 دقيقه بپزيد.
در مدتي كه سوپ در حال پختن است. ماهيتابه ديگري را با روغن زيتون چرب كنيد و سينه مرغ رشتهرشته شده را در آن به مدت 5دقيقه تفت دهيد تا رنگ صورتي آن از بين برود. سپس آن را در گوشهاي گرم نگه داريد تا بقيه مواد نيز حاضر شوند.
سوپ را داخل مخلوط كن ريخته و آنقدر به هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را مجددا به ماهيتابه انتقال داده و سينهمرغ را به آن اضافه كنيد و مجددا آن را گرم كنيد. سوپ شما آماده است و ميتوانيد آن را به داخل ظرف ديگري انتقال دهيد.
مواد مغذي در هر وعده:
74 كالري، 25/1 گرم چربي، 6گرم پروتئين، 5/9 گرم كربوهيدرات، 25/2 گرم فيبر، 5/8 ميليگرم كلسترول، 12ميليگرم سديم.