0

انتقاد، پیشنهاد و ادعا چاشنی روز نخست نشست‌ها

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

عکس‌ها: حاتمی

عکس‌ها: حاتمی

اظهار نظر مریلا زارعی در باره سه فیلم جشنواره
محمدی- مریلا زارعی  درنشست نقد وبررسی فیلم «گیتا» همکاری اش  رابا کارگردان‌های فیلم اولی یک چالش و تجربه جدید دانست و بااشاره به اتکا ی فیلم بر شخصیت«گیتا»گفت:قلم زنانه و حس مادرانه مرا ترغیب کرد تا در این فیلم بازی کنم.زارعی  افزود: امسال در سه فیلم «گیتا»،«بادیگارد» و«دختر »حضور داشتم‌.در «گیتا» حس مادرانه ،در «بادیگارد »وجه همسری ودر فیلم «دختر » حس خواهری غالب بود.در ادامه مددی کارگردان «گیتا»به نحوه اکران نامناسب فیلم  انتقاد کرد و گفت: از شانس بد نخستین فیلم جشنواره کار من بود و دردومین روز از جشنواره هم فیلمم در سینمای مردمی به نمایش در می‌آید.تهیه کننده فیلم هم گفت: به دلیل مشکلات فنی و امکانات برج میلاد، فیلم ما با مشکل، نمایش داده شد. محمود گبرلو مجری نشست نیز پیشنهاد اکران مجدد  این فیلم را در جشنواره مطرح کرد.

تنها فیلم بدون اصلاحیه فجر
مهدی گلستانه کارگردان «نطقه کور» در نشست این فیلم در برج میلاد گفت: شرکت نفت می‌خواست فیلمی سفارشی بسازیم و ما نمی‌خواستیم وگرنه می‌بایست بخشی از بدهی‌های بابک زنجانی را هم ما پرداخت می‌کردیم. وی افزود: شرکت نفت با ورود بی‌سوادانه می‌خواست در شخصیت‌های فیلم ،دیالوگ‌ها و متن دخل وتصرف داشته باشد و کار را به سمت سفارشی ببرد. وی ضمن ابراز خوشحالی از این که با شرکت نفت همکاری نداشته  است افزود: یک خانه ۱۱۰ متری رادر لوکیشنی ۴۵۰متری دکور زدیم و فیلم برداری کردیم. گلستانه مدعی شد «نقطه کور» تنها فیلم بدون اصلاحیه جشنواره فجر است ودر خصوص موضوع فیلم که خانواده و طلاق  است گفت: پایه و اساس ۷۰ درصد طلاق‌ها هیچ موضوع خاصی نیست واین فیلم یک تلنگر اجتماعی است .

گوهر خیر اندیش و رد کردن پیشنهاد نقش یک زن نانوا
تینا پاکروان  کارگردان « نیمه شب اتفاق افتاد» در نشست پرسش و پاسخ این فیلم ضمن انتقاد به عملکرد تلویزیون گفت: سینمای ایران بدون حمایت تلویزیون نمی‌تواند روی پای خود بایستد و تلویزیون هم بدون فیلم‌های سینمایی نمی‌تواند،مخاطب داشته باشد. حامد بهداد هم بااشاره به موضوع جسورانه فیلم باانتقاد ازعملکرد تلویزیون گفت:تلویزیون ایران ورشکسته است ما هم از تلویزیون وهموطن و همشهری هستیم. ناراحت می‌شوم چرا تلویزیون ملی خودم نباید مورد توجه واقع شود. همه باید با هم تشریک مساعی داشته باشیم.در حالی که تلویزیون دچار سوء تفاهم است.در ادامه گوهر خیراندیش بازیگر این فیلم هم گفت:اگر دولتمردان و کارگزاران دولت به ما و اصحاب هنر اعتماد نکنند،کلاهشان پس معرکه است.این که شبکه‌های ماهواره تبلیغ فیلم‌های سینمایی را رایگان پخش می‌کند،باعث تاسف است. وی افزود:من این موقعیت را داشتم تا در خارج از کشور کار کنم.نقشی هم که پیشنهاد شد،نقش یک زن نانوا بود اما به محض این که متوجه شدم تهیه کننده آن اسراییلی است،نقش را رد کردم.در این نشست پاکروان با تشکر از وزارت ارشاد برای درک این موضوع که یکی از بازیگران فیلمش به یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای پیوسته  است گفت:از وزارت ارشاد تشکر می‌کنم که درک کرد که قانون عطف به ماسبق نمی‌شود.

روایت حامد بهداد از خیانت در «هفت ماهگی»
حامد بهداد درباره طرح مساله خیانت در «هفت ماهگی» توضیحاتی ارائه کرد.به گزارش مهر، حامد بهداد که با «هفت ماهگی» اثر دیگری در کارنامه خود با موضوع خیانت ثبت کرده است در این باره توضیح داد: مساله خیانت اگرچه غم انگیز است اما نیاز جامعه در پرداخت به این مساله هنوز اشباع نشده است. من فکر می‌کنم این برآیند و انعکاس جامعه باشد. اگر هنوز درباره اش گفته می‌شود به نظرم به این خاطر است که در اجتماع مساله مجهولی روح جامعه را آزار می‌دهد. این موضوع متاسفانه در برخی فیلم‌ها به صورت دم دستی به آن پرداخته می‌شود و مخاطب را زده می‌کند اما به هیچ وجه اتفاق کمی نیست و خیلی بیشتر از اینها باید جدی گرفته شود. اگر هنوز بحث خیانت در سینما سایه انداخته است یعنی همچنان این موضوع مردم را آزار می‌دهد.وی   گفت: پنهان کاری و از جلوی چشم دور کردن یک موضوع بدترین راه برای از بین بردن معضل است. «هفت ماهگی» هم دقیقا همین حرف را دارد و اتفاقا نماینده درستی از یک طیف مردمی با طرز فکر سنتیِ متمایل به روز است. این فیلم با اشاره به سنت‌های ما دقیقا به طرح موضوعی پرداخت که این روزها باید از دیدن و شنیدن آن احساس خطر بیشتری کنیم.

ایوبی:اعتراض‌ها نشانگر اهمیت جشنواره  فیلم فجراست
رئیس سازمان سینمایی گفت: همه فیلم‌ها به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نمی‌کنند طبیعی است که در چنین شرایطی اعتراض‌هایی خواهد بود اما اعتراض‌ها نشان از اهمیت جشنواره فیلم فجر است.به گزارش ایلنا، حجت ا...ایوبی گفت: جشنواره فیلم فجر مسابقه سینمای ایران است که امسال 195 فیلم به بخش‌های مختلف ارسال شد و از این تعداد فیلم تنها تعداد محدودی می‌توانند براساس آیین‌نامه در جشنواره به نمایش درآیند. وی افزود:این که توقع داشته باشیم هر سال مقررات جشنواره متفاوت باشد؛ٰ درست نیست. امسال سعی کردیم در حد مقدورات مقررات را کاملاً رعایت کنیم.ایوبی که دوشنبه 12 بهمن ساعت 23 در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حضور پیدا کرده بود؛ با تاکید بر این که کسانی که فیلم شان  به جشنواره راه پیدا نکرده حق دارند ناراحت باشند، گفت: این که در 34 سال گذشته انتظار داشته باشیم مقررات جشنواره تغییر نکند انتظار بی‌جایی است.رئیس سازمان سینمایی گفت: ما باید نتایج را  هم بپذیریم هرچند اعتراض‌هایی نیز وجود دارد. ایوبی تاکید کرد: اگر اعتراضی وجود نداشته باشد و سینماگران بی‌تفاوت باشند یعنی ما جشنواره بی‌خاصیتی را برگزار می‌کنیم.

نگرانی کمال تبریزی در باره سرنوشت « امکان مینا »پس از جشنواره
کمال تبریزی درخصوص شایعاتی مبنی بر حمایت مالی وزارت اطلاعات از فیلم جدیدش «امکان مینا» که در جشنواره فجر امسال حضور دارد گفت: این فیلم اصلا ربطی به وزارت اطلاعات ندارد  کش و قوس‌ها و اختلاف‌هایی که درخانواده به‌وجود می‌آید باعث می‌شود داستان یک موضوع اطلاعاتی به نظر آید در حالی که این طور نیست. این جریان باعث شده است سوء تفاهم پیش بیاید. فیلم«امکان مینا» با حمایت بنیاد فارابی و تهیه کنندگی بخش خصوصی ساخته شده است.تبریزی ادامه داد: ما باید از کارشناسان وزارت اطلاعات کمک می‌گرفتیم که از لحاظ امنیتی دچار مشکل نشویم. حضور یک نماینده از طرف آنها باعث شد این سوءتفاهم به‌وجود آید که  من فیلم  سفارشی برای وزارت اطلاعات ساخته ام. ما تنها به عنوان مشاور از بعضی از این دوستان کمک گرفتیم. در پاسخ به این سوال که با وجود این حاشیه‌ها فکر می‌کند  فیلم جدیدش «امکان مینا»به سرنوشت «مارمولک» دچار و گرفتار حاشیه شود گفت: امیدوارم که  این طورنشود. این نگرانی را دارم ولی امیدوارم این اتفاق نیفتد. چون وقتی فیلمی در جشنواره نمایش داده می‌شود همه درباره آن اظهار نظر می‌کنند و ممکن است به نفع فیلم نباشد. امیدوارم این سعه صدر وجود داشته باشد مثلا به بعضی از قسمت‌های فیلم ایراد نگیرند و دچار ممیزی نشود، خوشبختانه در وزارت ارشاد این اتفاق نیفتاد .بعضی از جریان‌ها منتظرند چیزی در فیلم پیدا کنند و به آن ایراد بگیرند، امیدوارم برای آن مشکلی ایجاد نکنند و با همین شکلی که در جشنواره اکران می‌شود به اکران عمومی دربیاید .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 14 بهمن 1394  8:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها