به نام خدا
شروع جلسه اول ( رسما اعلام کردم ، کلاس به شدت رسمیست ، اگه موزیک گذاشتید لطفا قطع کنید و شش دانگ حواس را خرج یادگیری کنید . سپاس)
برای برنامه نویسی جاوا و ساخت اپلیکیشن های اندرویدی می توانیم از دو نرم افزار توسعه دهنده و قدرتمند ایکلیپس و اندروید استادیو استفاده کنیم . نرم افزار ایکلیپس و اندروید استادیو از لحاظ نتیجه هیچ تفاوتی با هم نخواهند داشت . یعنی نمی توان ادعا کرد که ممکن است کسی برنامه اندرویدی رو در اندروید استادیو طراحی کند و نتوان مثل همان برنامه را در ایکلیپس طراحی کرد . بر خلاف ادعای خیلیا ایکلیپس هیچ کمبودی نسبت به اندروید استادیو ندارد . ممکن است وقت گیر تر باشد اما شدنی است . پس کسانی هم که با ایکلیپس کار می کنند اصلا نگران عقب ماندن از دنیای برنامه نویسان نباشند . خب هر دو جامعه برنامه نویسان ایکلیپس و اندروید استادیو می توانند از این دوره استفاده کنند . چند جلسه اول مربوط به نحوه راه اندازی اندروید استادیو هست و فکر می کنم از جلسه پنجم به بعد وارد مباحث کلی و مشترک بشیم . راستی به زودی نقشه راهبردی دوره + سرفصل های تدریس رو قرار میدم .
آموزش و تمرکز اصلی ما در این دوره آموزشی بر اندروید استادیو هستش . ما کار خودمون رو با اندروید استادیو شروع کرده و ادامه می دهیم و برای این کار هم دلایلی داریم . یکی از مهمترین دلایل بحث متریال دیزاین هست که جلوتو با اون آشنا می شیم . اکثر برنامه های امروزی از بحث متریال دیزاین پشتیبانی می کنند این موضوع آنقدر مهم و حیاتی است که اگر شما در بحث کد زنی فول هم باشید اما از رابط گرافیکی مبتنی بر متریال دیزاین غافل بشین اصلا از برنامه خود احساس رضایت نخواهید کرد . ( تجربه شخصی)
تا به حال نسخه های مختلفی از اندروید استادیو منتشر شده است . برای یادگرفتن مباحث این دوره ، هر نسخه ای از اندروید استادیو رو که داشته باشید جوابگو هست لکن من از نسخه 1.5 استفاده خواهم کرد .
تلکیف منزل برای جلسه بعد
کاربران محترم لطفا تا شروع جلسه بعد ، در اینترنت تاریخچه اندروید استادیو رو سرچ کنید . همچنین اطلاعاتی در مورد bundl نیز کسب کنید .
اگر حرفه ای هستید مفاهیم زیر رو هم مورد پیگیری قرار دهید :
Github
Apache
gradle
تا جلسه بعد خدانگهدار
مهندس محمدرضا رضایی