0

طرز تهیه برگر ذرت و سویا، مخصوص گیاه خواران

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

طرز تهیه برگر ذرت و سویا، مخصوص گیاه خواران

 

 

 

کسانی که گیاه خوارند هم می توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش طعم درست کنید.

 

 

 

2015-12-18 09-54-15 ب

 

 

 

 

 

هر برگری که از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

 

در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل کنید.

 

 

مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی ۶ نفر :

 

سویا        ۲ پیمانه

پیاز کوچک          ۱ عدد

 ذرت پخته            ۱ پیمانه

 آرد سوخاری        ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۱ عدد

نمک و فلفل          به میزان لازم

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

روغن     به میزان لازم

 

طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

 

سویا را در مقداری آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.

 

سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه‌ای بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.

تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.

همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

 

بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.

 

فوت و فن پخت برگر گیاهی:

 

زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌کند.

اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید.

یک شنبه 11 بهمن 1394  7:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها