0

هات داگ مارپیجی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

هات داگ مارپیجی

 

هات داگ مارپیجی

 

 

مواد لازم:

هات داگ =شش عدد

آرد= به ميزان لازم

مايه خمير =نصف قاشق سوپخوري

شير ولرم =نصف پيمانه

روغن جامد= 60 گرم

تخممرغ= دو عدد

شكر =نصف قاشق سوپخوري

نمك =يك قاشق چايخوري

 

طرز تهیه:

شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كرده و 10 دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود. در كاسه‌اي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند،

سپس مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد.

روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 45 دقيقه استراحت مي دهيم.

فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي نماييم. خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز كرده و از آن نوارهاي باريكي مي‌بريم.

نوارها را روي‌ هات‌داگ‌ها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش داده تا تيز شود.

از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا روي آنها طلايي شود.

 

تبیان زنجان

 

 

یک شنبه 11 بهمن 1394  1:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها