در کوتاه ترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و مقوی با جگر مرغ و سبزیجات آماده نمایید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
درست کردن این غذا 30 دقیقه وقتتان را میگیرد.
مواد لازم:
جگر پاک شده مرغ---500 گرم
گوجه گیلاسی---125 گرم
کره---20 گرم
برگ جعفری تازه---½ پیمانه
روغن زیتون----¼ پیمانه
سرکه بالزامیک---¼ پیمانه
آرد---¼ پیمانه
برگ آویشن خرد شده---1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده---½ عدد
نان تست----4 ورقه
طرز تهیه:
1.گوجههای گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کنید.
2.آرد و آویشن را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و به آن مقداری نمک و فلفل بزنید.
3.جگرهای مرغ را نیز در کیسه بریزید و کیسه را تکان دهید تا جگرهای مرغ کاملا ً با آرد و آویشن پوشیده شوند.
4.2 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و آرد اضافه را از جگرهای مرغ بتکانید.
هر سمت آنها را به مدت 1 دقیقه سرخ کنید تا سطح رویی آنها قهوهای شود ولی داخل آنها هنوز صورتی باشد. سپس آنها را به ظرفی منتقل نمایید.
5.شعله گاز را کم کنید و 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک به تابه اضافه نمایید.
تابه را بچرخانید تا سرکه با عصاره مواد داخل تابه مخلوط شود. در آخر کره را اضافه کنید و آن را در تابه بچرخانید تا با مواد دیگر مخلوط شود و سس غلیظ شود
سپس آن را نیز کناری قرار دهید.
6.گوجهها، پیازهای اسلایس شده و جعفری خردشده را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
7.1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را نیز به آنها اضافه کنید و سالاد را مخلوط کنید.
8.نانهای تست شده را در 4 بشقاب قرار بگذارید. جگرهای سرخ شده را با چنگال روی نانها تقسیم کرده و رویشان سس درون تابه را بریزید. در آخر از سالاد روی نانها بریزید و نوش جان کنید.
