0

شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

نام : ايوب
نام خانوادگي: معادي
محل تولد: اردبيل
محل شهادت: بابلسر
تاريخ شهادت: 9/10/57

(قسمتي از زندگي نامه شهيد)
شهيد، سال1333 در اردبيل بدنيا امد، در سال 53 به دانشگاه بابلسر که امروز به ياد او نامگذاري شده در رشته اقتصاد مشغول تحصيل گرديد. او در دانشگاه، اسوه اخلاق و تقوي بود و رهبري اکثر دانشجويان را عليه رژيم جلاد پهلوي بر عهده داشت. وي در ماه رمضان 56 يکبار در مسجد قبا تهران توسط ساواک دستگير و تحت شکنجه قرار گرفت، بعد از آزادي باز هم به مبارزات خود ادامه داد تا در تظاهرات دانشجويان بابلسر که رهبري آنرا بر عهده داشت دستگير و زير ضربات باتون و لگد و خونريزي، جان به جان آفرين تسليم و به شهادت رسيد.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 13 بهمن 1394  5:31 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi pebdani
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1

الهه زینال‌پور و مهری زارع عباس‌آبادی دو شهید ۱۳ساله بودند که در راه‌پیمایی ۹دی ۵۷ در چهارراه لشکر مشهد به شهادت رسیدند.

در تظاهرات آن روز به دلیل ورود تانک‌ها به خیابان جمعیت فشرده می‌شد و الهه که در فاصله نزدیک به تانک قرار گرفته گوشه لباسش به چرخ‌های تانک گیر کرد و ده‌ها متر کشیده شد و در این بین حرکت چرخ‌های تانک الهه را هر بار بالا برد و به زمین کوبید.

مردم از ترس تانک نزدیک نمی‌شدند و در این بین دختری حدود ۱۳سال به کمک الهه می‌شتابد که «مهری زارع» نام داشت.

الهه نجات پیدا کرد  و با پای خودش به بیمارستان رفت اما بعد از بستری شدن خون‌ریزی مغزی کرد و بعد از ۳‌روز به شهادت رسید.

سه شنبه 13 بهمن 1394  5:33 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi pebdani
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1

شهید ˈسید امان الله فائقˈ در بیست و ششم اردیبهشت سال 1338 در خانواده ای مذهبی در محله ˈمونˈ اردستان به دنیا آمد.

وی همزمان که دانشجوی سال اول رشته برق بود با اوج گیری قیام ملت مسلمان ایران بر علیه رژیم پهلوی به تدارک و رهبری این قیام در اردستان پرداخت.

امان الله سرانجام در بیست و چهارم آذر سال 1357 در حالی که پبشاپیش مردم انقلابی اردستان در تظاهرات حضور داشت، با اصابت گلوله ماموران شاه به ملکوت اعلی پیوست.

شهرستان اردستان با حدود 45 هزار نفر جمعیت 318 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

سه شنبه 13 بهمن 1394  5:42 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi pebdani
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1

شهید دانشجو محمدرضا هادی

نام پدر : عباسعلی

تاريخ تولد: 22 دی1334 

محل تولد: نجف آباد

رشته تحصيلي: زمين شناسی

نام دانشگاه : اصفهان

تاريخ شهادت : 22 آذر 1357

محل شهادت : نجف آباد

سه شنبه 13 بهمن 1394  5:46 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

بسم الله الرحمن الرحیم

نام : ايوب
نام خانوادگي: معادي
محل تولد: اردبيل
محل شهادت: بابلسر
تاريخ شهادت: 9/10/57

(قسمتي از زندگي نامه شهيد)
شهيد، سال1333 در اردبيل بدنيا امد، در سال 53 به دانشگاه بابلسر که امروز به ياد او نامگذاري شده در رشته اقتصاد مشغول تحصيل گرديد. او در دانشگاه، اسوه اخلاق و تقوي بود و رهبري اکثر دانشجويان را عليه رژيم جلاد پهلوي بر عهده داشت. وي در ماه رمضان 56 يکبار در مسجد قبا تهران توسط ساواک دستگير و تحت شکنجه قرار گرفت، بعد از آزادي باز هم به مبارزات خود ادامه داد تا در تظاهرات دانشجويان بابلسر که رهبري آنرا بر عهده داشت دستگير و زير ضربات باتون و لگد و خونريزي، جان به جان آفرين تسليم و به شهادت رسيد.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

سه شنبه 13 بهمن 1394  7:54 PM
تشکرات از این پست
pebdani
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5257

نام: نورالدين
نام خانوادگي: جهانجوئي
محل تولد: روستاي شيخ احمد
محل شهادت: اردبيل
تاريخ شهادت: 9/10/1357

قسمتي از زندگينامه شهيد 
شهيد به سال 1335،در يك خانواده كارگري در قريه شيخ احمد از توابع اردبيل بدنيا آمد.پس از اخذ ديپلم براي ادامه تحصيل وارد دانشسراي تربيت معلم شد،بيشتر اوقات خود را به مطالعه كتب مذهبي مي پرداخت.در اغاز شكوفائي انقلاب اسلامي، پيامها وسخنرانيهاي امام امت را تكثير وپخش ودر تظاهرات شركت ميكرد،شهيد درنهم ديماه 57 در تظاهرات خونين ميدان قيام اردبيل موردهدف گلوله مزدوران شاهي قرار گرفت وبه درجه رفيع شهادت نائل آمد.

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

سه شنبه 13 بهمن 1394  7:54 PM
تشکرات از این پست
pebdani
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

تعداد کل شهدای‌ انقلاب‌ از سال‌ 42(که 15 خرداد آن مبدا نهضت اسلامی و آغاز کشتار وسیع مردم تلقی می شود) تا سال 57 بالغ‌ بر 3164 تن‌ می‌گردد.

حدودا 9 سال پیش روزنامه ایران - شاید برای اولین بار- در ویژه نامه هفته دفاع مقدس خود، آمار کل شهدای جنگ ایران و عراق و شمار شهدای انقلاب اسلامی را به نقل از بنیاد شهید انقلاب اسلامی منتشر کرد و مشخص شد در جنگ تحمیلی ۱۷۲۰۵۶ نفردر درگیری با دشمن و ۱۵۹۵۹ نفر در بمباران شهرها به شهادت رسیده اند که در مجموع شهدای گلگون کفن جنگ به ۱۸۸۰۱۵ نفر بالغ می گردد و شمار شهدای انقلاب در سال ۱۳۵۷(سال پیروزی انقلاب اسلامی) ۲۸۳۸ نفر اعلام شد.
با این حساب تعداد کل شهدای‌ انقلاب‌ از سال‌ 42(که 15 خرداد آن مبدا نهضت اسلامی و آغاز کشتار وسیع مردم تلقی می شود) تا سال 57 بالغ‌ بر 3164 تن‌ می‌گردد.
البته‌ این‌ رقم‌ فقط‌ شامل‌ آنهایی‌ است‌ که‌ در بنیاد شهید پرونده‌ دارند و با توجه‌ به‌ گستره‌ جغرافیایی‌ این‌ بنیاد و نیز گذشت‌ بیش‌ از دو دهه‌ از انقلاب‌ در آن مقطع، ممکن‌ است‌ فقط‌ نام‌ تعداد‌ بسیار کمی از شهدا‌ ضبط‌ نشده‌ باشد.
این در حالی است که برخی آمارهای اغراق آمیز نظیر آمار70 هزار شهید توسط کمیسیون ویژه دوره اول مجلس شورای اسلامی بیان شد که بر اساس‌ شایعات‌ بوده‌ و بیان‌ چنان‌ ارقام‌ غلوآمیزی‌ در بحبوحه‌ انقلابها‌ امری‌ ط‌بیعی‌ و معمول‌ است‌.
آمار شهدای تهران
از مجموع‌ شهدای‌ انقلاب‌ در دوره‌ پانزده‌ ساله‌ یعنی‌ 3164 تن‌ بیشترین‌ آنها مربوط‌ به‌ تهران‌ بزرگ‌(شامل‌ شهر ری‌، تهران‌ و شمیران‌) برابر با 731 شهید می‌باشد که‌ حدود 14 درصد کل‌ کشور است‌. ولی‌ عمده‌ شهدای‌ تهران‌ بزرگ‌ در تهران‌ مرکزی‌ و جنوب‌ شهر که‌ منط‌قه‌ محروم‌ است‌ بوده‌اند.
تعداد شهدای 15 خرداد
از این‌ تعداد 32 شهید متعلق‌ به‌ روز 15 خرداد 1342 در 19 نقطه مختلف‌ تهران‌ است‌ که‌ همگی‌ مذکر بودند و عمده‌ آنها در جنوب‌ شهر واقع‌ می‌شد. گرچه‌ شایعات‌ و روایات‌ برخی‌ کتب‌ تا 15 هزار شهید را در این‌ روز مط‌رح‌ کرده‌اند. حمید روحانی در کتاب‌ نهضت‌ امام‌خمینی‌ می‌نویسد: «در روز 15 خرداد در قم‌ صدها کشته‌ و زخمی‌ بر جای‌ مانده‌» و درباره‌ 15 خرداد تهران‌ آورده‌ است‌: «رگبار گلوله‌ تانک‌ها و توپ‌ها از کشته‌ها پشته‌ ساخته‌ و در خیابان‌ها و کوچه‌های‌ تهران‌ جوی‌ خون‌ جاری‌ شد» و در مورد صدها تن‌ از دهقانان‌ ورامین‌ که‌ به‌ سوی‌ تهران‌ می‌آمدند می‌گوید که‌ این‌ صدها «تن‌ به‌ خاک‌ و خون‌ کشیده‌ شدند» و «قتل‌ عام‌ شدند» نه‌ تنها در کتاب‌ها و نشریات‌ داخلی‌ حتی‌ در گزارش‌ برخی‌ فرستادگان‌ نهادهای‌ بین‌المللی‌ حقوق‌ بشر مانند خانم.‌ لافو ورون‌ تعداد 15000 کشته‌ در تظ‌اهرات‌ سرکوب‌ شده‌ سال‌ 42 مط‌رح‌ گردیده‌ است‌.
آمار شهدای 17 شهریور
 64 تن‌ از مجموع‌ شهدا نیز متعلق‌ به‌ حادثه‌ میدان‌ ژاله‌ تهران‌ «میدان‌ شهدا» در روز 17 شهریور 57 معروف‌ به‌ جمعه‌ سیاه‌ می‌باشند که‌ از این‌ تعداد دو نفر مونث‌ «یک‌ زن‌ و یک‌ دختربچه‌» هستند. البته‌ در همان‌ روز 17 شهریور در 15 نقطه دیگر تهران‌ نیز مجموعاًً 24 نفر در درگیری‌ها کشته‌ شدند که‌ یک‌ نفر آنها زن‌ بود. بنابراین‌ تعداد کل‌ شهدای‌ 17 شهریور سال‌ 57 در سراسر تهران‌ 88 نفر است‌ که‌ فقط‌ 64 تن‌ متعلق‌ به‌ واقعه‌ میدان‌ ژاله‌ هستند.
جالب اینجاست که این‌ آمار بنیاد شهید با آمار اعلام‌ شده‌ رژیم پهلوی تاحدودی‌ مطابقت دارد و همدیگر را تأیید می‌کنند. وزیر کشور وقت‌ اعلام‌ کرده‌ است‌ 86 نفر کشته‌ و 205 نفر زخمی‌ شده‌اند. اما هیچکس‌ آمار کشته‌های‌ 17 شهریور را از زبان‌ حکومت‌ باور نکرد و شایعات‌ وسیع‌ در همان‌ روزها حاکی‌ از رقم‌ بیش‌ از سه‌ هزار شهید بود و حتی‌ برخی‌ رقم‌ بیش‌ از چهارهزار و یا ده‌ هزار شهید را هم‌ ذکر کرده‌ و گفته‌اند فقط‌ یکصد کودک‌ کمتر از دوسال‌ کشته‌ شده‌اند. میشل‌ فوکو نیز که‌ یک‌ هفته‌ پس‌ از واقعه‌ 17 شهریور به‌ منظ‌ور تهیه‌ گزارشی‌ درباره‌ اوضاع‌ ایران‌ به‌ این‌ کشور سفر کرده‌ بود از کشته‌ شدن‌ 2 تا 3 هزار نفر سخن‌ گفته‌ است‌. و در نوشته‌ دیگری‌ هم‌ می‌گوید: «در 17 شهریور چهارهزار نفر کشته‌ شدند ولی‌ از ترس‌ در مردم‌ خبری‌ نبود».
شهدای راهپیمایی، شکنجه و عملیات چریکی
در فاصله‌ سال‌های‌ میان‌ واقعه‌ سیاهکل «در بهمن‌ 1349» تا مهرماه‌ 1356 که‌ راهپیمایی‌های‌ خیابانی‌ آغاز شد 341 چریک‌ و اعضای‌ مسلح‌ گروه‌های‌ سیاسی‌ جان‌ خود را از دست‌ دادند. از این‌ شمار 177 تن‌ در درگیری‌ها کشته‌ شدند. 91 نفربرخی‌ بدون‌ محاکمه‌ و برخی‌ دیگر هم‌ پس‌ از محاکمه‌ پنهانی‌» در دادگاه‌های‌ نظ‌امی‌ اعدام‌ شدند. 42 نفر زیر شکنجه جان‌ باختند 15 نفر دستگیر شدند و هرگز دیده‌ نشدند 7 نفر دیگر خودکشی‌ کردند تا به‌ چنگ‌ ماموران‌ امنیتی‌ نیفتند 9 نفر هم‌ هنگام‌ فرار از پای‌ درآمدند. البته‌ رژیم‌ شاه‌ برای‌ جلوگیری‌ از اعتراض‌ جهانی‌ و محکومیت‌ از سوی‌ نهادهای‌ حقوق‌ بشر به‌ اعدام‌ زندانیان‌ سیاسی‌، اعلام‌ کرد این‌ نه‌ نفر که‌ به‌ گروه‌ بیژن‌ جزنی معروف‌ بودند هنگام‌ فرار روی‌ تپه‌های‌ اوین‌‌ تیرباران‌ شده‌اند ولی‌ این‌ ادعا دروغ‌ بود.
در بین‌ 341 چریک‌ کشته‌ شده‌، 172 نفر از فدائیان (50 درصد)، 73 نفر از مجاهدین‌ خلق (21 درصد پیش‌ از تغییر دادن‌ ایدئولوژی)‌ و 38 نفر (11 درصد) از گروه‌های‌ کوچک‌ مارکسیست‌، 30 نفر (9 درصد از مجاهدین‌ مارکسیست‌ بعد از تغییر ایدئولوژی)‌ و 28 نفر دیگر (8 درصد) از گروه‌های‌ کوچک‌ اسلامی‌ بودند. آمار گفته‌ شده‌ را می‌توان‌ بسط‌ داد و تکمیل‌ کرد. پیش‌ از واقعه‌ سیاهکل‌ چهارتن‌ به‌ نام‌های‌ صادق‌ امانی‌‌، رضا صفار هرندی‌، محمد بخارایی و مرتضی‌ نیک‌نژاد به‌ جرم‌ ترور حسنعلی‌ منصور، نخست‌وزیر پس‌ از محاکمه‌ در تاریخ‌ 26 خرداد 1344 اعدام‌ شدند. در 21 فروردین‌ 1344 (10 آوریل‌ 1965) نیز رضا شمس‌آبادی‌ از افراد گارد سلط‌نتی‌ که‌ جزو محافظان کاخ‌ مرمر بود شاه‌ را در هنگام‌ پیاده‌ شدن‌ از اتومبیل‌ و ورود به‌ کاخ‌ به‌ مسلسل‌ بست‌. شاه‌ جان‌ سالم‌ بدربرد ولی‌ شمس‌آبادی‌ با تیراندازی‌ محافظان شاه‌ کشته‌ شد، اگر رقم‌ این‌5 نفر را هم‌ به‌ 341 تن‌ بیفزاییم‌ می‌توان‌ گفت‌ که‌ از زمان‌ تبعید امام‌ خمینی‌ در آبان‌ 1343 که‌ فعالیت‌های‌ چریکی‌ شروع‌ شد تا مهر ماه‌ 1356 که‌ راهپیمایی‌های‌ عمومی‌ آغاز گردید جمعاًً 346 تن‌ در تمام‌ دوره‌ مبارزات‌ چریکی‌ جنبش‌ مسلحانه‌ اعم‌ از مسلمان‌ و مارکسیست‌، در جریان‌ مبارزه‌، اعدام‌ یا در درگیری‌های‌ مسلحانه‌ کشته‌ شدند.
با توجه‌ به‌ اینکه‌ در قیام‌ پانزده‌ خرداد سال‌ 42 نیز 32 نفر کشته‌ شدند. روز 16 خرداد 42 یک‌ تن‌ در مقابل‌ پامنار و روز 17 خرداد نیز یک‌ تن‌ در نقط‌ه‌ای‌ نامعلوم‌ و در 11 آبان‌ 42 فردی‌ به‌ نام‌ محمد اسماعیل‌ رضایی در زندان‌ کشته‌ شدند و در همان‌ روز تاج‌ محمدرضا طیب در پادگان‌ حشمتیه‌ تیرباران‌ شد و غلامرضا تختی‌قهرمان‌ کشتی‌ ایران در 16 فروردین‌ 1346 به‌ قتل‌ رسید.
البته نباید فراموش‌ کرد که‌ کمی‌ و بیشی‌ آمار قربانیان‌ هیچ‌ تغییری‌ در این‌ اصل‌ به‌ وجود نمی‌آورد که‌ "کشتن‌ یک‌ بیگناه‌ نیز برابر کشتن‌ همه‌ مردم‌ است‌ چنانکه‌ اگر هرکه‌ نفسی‌ را حیات‌ بخشد مانند آن‌ است‌ که‌ همه‌ مردم‌ را حیات‌ بخشیده‌ است‌"

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 13 بهمن 1394  8:29 PM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

http://khayyen.ir/files/shahid/1063.jpg

شهید ابراهیمی / عباس
دسته: شهدای دانش آموز،

مشخصات
نام : ابراهیمی / عباس
نام پدر : فتع الله
تاریخ تولد : ۱۳۴۹-۰۶-۲۸
محل تولد : تهران
تاریخ شهادت : ۱۳۶۵-۱۰-۰۴
محل شهادت : نهر خین - کربلای 4
شهرستان : همدان
یگان : انصارالحسین
مسئولیت : غواص
تحصیلات : بسیج
محل تحصیل :
گلزار : باغ بهشت همدان

زندگی نامه
]

متولد1348 تهران تا قبل از پیروزی انقلاب در تهرات و سپس با خانواده به همدان نقل مکان نمودند سه بار به جبهه از طریق بسیج اعزام و دوره غواصی را در سد گتوند دزفول را طی نموده و در عملیات کربلای 4 در منطقه عمومی ام لرصاص به شهادت رسید و پیکر پاکش 10 سال بعد کشف و به همدان منتقل شد.

http://khayyen.ir/files/shahid/2112.jpg

شهید ابراهیمی سهروفیروزانی / غلامرضا

مشخصات
نام : ابراهیمی سهروفیروزانی / غلامرضا
نام پدر : قدیرعلی
تاریخ تولد : ۱۳۴۲-۰۳-۲۳
محل تولد : سهروفیروزان پیربکران
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۲-۲۰
محل شهادت :
شهرستان : فلاورجان
یگان :
مسئولیت :
تحصیلات :
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای سهروفیروزان

وصیت نامه

بسم الرب الشهدا ء و صالحین 
((ولاتحسبن الذین قتلوا فى سبیل الله امواتا احیاء عند ربهم یرزقون ))
با عرض درود و سلام بر رهبر انقلاب اسلامى و شهیدان راه انقلاب اسلامى و سلام بر شما اى پدر و مادر عزیزم امیدوارم مرا ببخشید. من خیاى شما را اذیت کردم . بخدا خیلى پشیمانم ولى دیگر ایده‌اى ندارم بجز اینکه رضـاى شما را به دست آورم و باز مرا ببخشید .
خوب کارهایى که شما پس از رفتن من باید انجام بدهید . اول سه سال براى آمرزش من و راحتى روح من نماز و روزه برایم بگیرید . البته اگر خودتان نتوانستید یک فرد لایق را پیدا کنید که نماز و روزه مرا بگیرد .
پدر و مادر واقعا مهربانم ، من فرزند نامهربانى براى شما بودم ، امیدوارم اگر شهید شدم مرا در مزار خودمان بخاک بسپارید .
دوم اینکه ، نه کسى پول بدهکارم و نه طلبکار، فقط به شما پدر و مادرم بدهکارم.که اگر زنده ماندم جبران مى‌کنم
و اگر نبودم مرا ببخشید که نتوانستم بدهیم را ادا کنم .((به امید آنروز ))
سوم: پس از شهادت من ناراحت نشوید و مثل پدر و مادر دیگر شهداء خوشحال باشید و باید افتخار کنید که چنین فرزندى را تحویل جامعه داده‌اید و تنها خواهــش که دارم پس از مردن من هیچ گریه نکنید و تشکیلاتى هم فراهم نکنید در عوض این تشکیلات کمکى به مجروحین و مستضعفین کنید .
پولى که براى مراسم هفته و سال مى‌خواهید خرج کنید خرج ساختن مسجد کنید . البته این چیز ناقابلى است که در راه خدا مى‌دهم . ولى امیدوارم که با خون خود کمکى به انقلاب اسلامى و پیشرفت آن کرده‌باشیم ما کار روى این زمین براى خدا انجام نداده‌ایم بجز گناه .
پس امیدوارم با خون خود گناهى که کرده‌ام پاک شود و آمرزیده بسوى خدا بروم .
از قول من از تمام اقوام و دوستان خداحافظى کنید و سلام مرا به آنها برسانید .

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:33 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

http://khayyen.ir/files/shahid/2392.jpg

مشخصات
نام : ابراهیمی هونجانی / ذبیح اله
نام پدر : مهدی
تاریخ تولد : ۱۳۴۳-۰۴-۱۵
محل تولد : هونجان - شهرضا
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۹-۲۰
محل شهادت : عین خوش
شهرستان : شهرضا
یگان : بسیج
مسئولیت :
تحصیلات : چهارم متوسطه در رشته انسانی
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای هونجان

زندگی نامه

ستاره ی وجود ذبیح الله در تیرماه سال ۱۳۴۳ در روستای هونجان درخشیدن گرفت.     کودکی اش در سایه ی مهر و محبت پدر و مادری متدیّن سپری شد و از همان دوران با معارف ناب الهی آشنا گردید.

زمان فراگیری علم به جمع دانش آموزان پیوست و با عشق و علاقه ای زیاد دیپلم خود را در رشته ی ریاضی گرفت.

مهربانانه با خلق می زیست و گل لبخند پیوسته بر چهره اش نقش بسته بود. دلش در تب و تاب خدمت و       گره‌گشایی از کار دیگران بود. او که وجودش مأمن نور حق بود و در گلشن عشق آرام می گرفت، در عزلت و تنهایی با قرائت و زمزمه آیات دلنشین قرآن، مقرب حضرت دوست می‌شد و در اوقات فراغت خود را ملزم به کتاب خواندن می‌کرد و در زمان‌هایی مشخص به برنامه های ورزشی به ویژه تکواندو می‌پرداخت.

هنگام غرش تندر، بر خانمان سست و بی پایه ی طاغوت با شرکت در تظاهرات و پخش اعلامیه های امام او هم سهیم پیروزی انقلاب شد و بعد از آن با ثبت نام در مدرسه‌ی عشق مسئول تبلیغات پایگاه گشت و فعالیت‌های انقلابی خود را در بسیج ادامه داد.

وقتی اهریمن حرمت ایران شکست و بر طبل تجاوز کوبید او هم به همراه هزاران آزادمرد دیگر با عضویت در سپاه راهی میدان نبرد شد. با شکوفایی استعدادها و توانایی هایش معاون گروهان گردید.

و سرانجام منطقه ی پدافندی عملیات محرم (عین خوش) محل عروجش شد و با اصابت گلوله ای به سر نازنینش به جمع آسمانیان پیوست و زمینیان را بدرود گفت.

وصیت نامه

بسم رب الشهدا و المجاهدین

من المؤمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

سپاس خدای را که به من توفیق عطا فرمود، تا پای در این راه نهم و به کمک او به رستگاری برسم.

سلام بر حضرت ولی عصر و نائب برحقش امام خمینی این تقوای مجسم و تبلور عینی مکتب، درود بر گلگون کفنانی که عاشقانه پرکشیدند و به محبوب و یا عاشق خویش پیوستند ، چرا که شهادت یک انتخاب است . آن هم انتخابی ۲جانبه، از طرف خویش و خدا . فرهنگی است که به حرکت مکتب ، اصالت و محتوی می‌دهد . درود خدا بر شما ای رزمندگان اسلام، ای سنگرنشینان وادی عشق و به شما ای امت شهید پرور که به رهبری این بزرگ مرد ، تداوم گر خط سرخ حسینید.

پس از خود رستگان، شکر نعمت این رهبری را با اجرای اوامر و فرامین شان که نشأت گرفته از سرچشمه‌های اصیل اسلامی است بجا آرید. وحدت خویش را بیش از پیش حفظ کنید که راهی دور و دراز در پیش است و آن به زانو در آوردن صهیونیزم، امپریالیزم جهانی، «حتی لاتکون فتنه». با خواندن قرآن و نهج‌البلاغه و شرکت در مجالس دعا به خدای خویش بیشتر نزدیکی جوئید. دعا برای ظهور حضرت حجت (عج) و بقای عمر شریف امام تا انقلاب مهدی را در راس تمام ادعیه خویش قرار دهید. تزکیه و تهذیب نفس را فراموش نکنید تا به تجهیز وتکمیلی خداگونه برسید، که محور تمام موفقیت‌ها و سعادت ها است. مبادا امام بزرگوارمان احساس تنهایی کنند که اگر چنین شود، خون شهدا را به هدر داده‌اید.

آری برادر و خواهرم شهادت برای شما امکان ادای مسئولیتی است، اما ایفای رسالت بعد از شهادت خود مسئولیتی است بس فراتر و سترگ و تو در این راهی . راهی پرفراز ونشیب، با کوله‌باری سنگین و حوادثی سهمگین. علی گونه بایست، استقامت کن و هر لحظه گامی فراتر نِه. که خداوند با رهروان طریقت خویش است.

و شما ای پدر و مادر عزیزم، می‌دانم که از شهادت متاثر نمی‌شوید چرا که می دانید خداوند امانتی نزد شما داشت و هیچ .

سعادتی والاتر از این که آن را به نیکوترین وجهی تقدیم او می‌کنید .

گرچه می‌دانم که نه فرزندی خوب و نه برادری شایسته بودم، امیدوارم که مرا مورد لطف و بخشایش خویش قرار دهید که من لیاقت آن همه خوبی شما را نداشتم. بعد از شهادتم چند جلسه دعای توسل و کمیل در منزلمان برپا کنید و از خداوند طلب مغفرت برای گناهانم بنمائید.

در پایان نیز از تمام خویشان و اقوام خواستارم که اگر خطایی یا اذیت و آزاری از من دیدند مرا عفو کنند و همواره پیرو ولایت فقیه، پشتیبان روحانیت مبارز و ارگانهای انقلابی باشید. مساجد ، این سنگر حق را نیز هرگز خالی نکنند. با شرکت خویش در ارگانهای انقلابی، رهرو راه شهدای عزیز باشند.

اللهم عجل فی فرج مولاناصاحب الزمان

اللهم احفظ قائدناالخمینی حتی الظهور المهدی

وارزقنی توفیق الشهاده فی سبیلک

ذبیح اله ابراهیمی

۱۷/۶/۱۳۶۱

http://khayyen.ir/files/shahid/2395.jpg

شهید امینی / عباسعلی

مشخصات
نام : امینی / عباسعلی
نام پدر : حسینعلی
تاریخ تولد : ۱۳۴۴-۰۱-۱۰
محل تولد : هونجان - شهرضا
تاریخ شهادت : ۱۳۶۲-۰۸-۱۳
محل شهادت : ابوالخصیب عراق - والفجر ۴
شهرستان : شهرضا
مسئولیت :
تحصیلات : سیکل
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای هونجان

زندگی نامه

سال ۱۳۴۴ با تولد دوباره ی زمین او نیز با گل های بهاری شکفته شد و در جوار خانواده ای متدیّن با اسلام آشنا گشت. در پی کسب دانش به دیار علم آموزان قدم نهاد و نه سالی مسافر این دیار بود و پس از آن در جریان انقلاب خود را با مقتدایش همراه ساخت.

عباسعلی پیوسته مهربانانه با خلق می زیست و گل لبخند همیشه بر چهره اش نقش بسته بود.

به هنگام حملات سپاه ابلیس برای سرنگونی تنها حکومت صالحان بر روی زمین آزمون عشق دیگری در پیش روی عباسعلی قرار گرفت و او نیز چون هزاران مرد عاشق دیگر آهنگ استقامت و پایداری سر داد.

یاد او، آفریدگار؛ کلامش، کلام خدا و راهش ، راه امام و عشقش شهادت بود. راهی میدان نبرد شد و والفجر۴ میعادگاه وصالش گشت و با اصابت ترکشی به پهلو در آبان ماه سال ۶۲ به مقام والای شهادت دست یافت و واصل آرزوهایش گشت.

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

«انا لله و انا الیه راجعون» ما از خداییم و به سوى او باز مى‌گردیم

با درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران ، با درود فراوان بر شهیدان انقلاب اسلامى ، درود فراوان و سلام بى‌نهایت ما بر رزمندگان اسلام ، درود فراوان به پیشگاه حضرت ولى عصر(عج) ، سلام بى نهایت من بر مردمان مستضعف ایران و با درود و سلام بى نهایت بر پدران و مادران شهدا و رزمندگان و اسیران و مفقودین .

سلام بى نهایت و گرم من بر پدر و مادر خودم، که امانتى مثل من را که خدا به آنها داده بود با چه رنجى نگهدارى کرده و حالا هم در راه خدا ، در راه اسلام و دین پیامبران ، او را قربانى مى‌کند مثل دیگر پدر و مادران شهدا .

پدر و مادر عزیز و گرامیم: چون که بى اجازه شما من به جبهه‌هاى جنگ یعنى کردستان اعزام شدم معذرت مى‌خواهم و امیدوارم که به جهت خون حسین (ع) که در راه اسلام ریخته شده من را ببخشید. مادر جان و پدرجان شما را به هر کسى که مى‌پرستید قسم مى‌دهم که من را ببخشید . پدر جان من در حدود ۴ سال نماز و روزه بدهکار مى‌باشم و امیدوارم که آن را براى من یا خریدارى کنید یا خود به جا آورید . برادر جان امیدوارم که سلام گرم مرا بپذیرى ، امیدوارم مرا ببخشید و امیدوارم که رضایت کامل از همه رفقا براى من بگیرید.

دیگر عرضى نیست امیدوارم که من را ببخشید و رضایت کامل از دست من داشته باشید.

آن کس که جهاد را ترک کند بر اندام او لباس ذلت مى‌پوشانند ، ننگ و احتیاج بر زندگى، تاریکى بر دین او سایه شوم مى‌افکند .

خدایا مرا ایمانى عنایت فرما که بى صبرانه منتظر باشم تا عروس پاک شهادت را در ایام جوانى در آغوش گیرم و لباس زیباى دامادى (کفن سرخ) بر تن نمایم . مهدى جان بیا که ما جان به کف آماده‌ایم تا در رکاب تو جان ببازیم آماده‌ایم تا براى برپایى قسط و عدل و حاکمیت کتاب خدا، در رکابت جهاد کنیم.

مرگ با عزت همیشه آرزوى یک مسلمان است .

وصیت و پیام من به ملت شهید پرور این چند بیت شعر مى‌باشد.

پیام در خون خفتگان

حماسه همسنگران

بعد از ستایش خدا

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

به دشت خون سفر نما

به جبهه‌ها گذر نما

به کشته‌ها نظر نما

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

ز رهبر آید این ندا

زجاى برخیز و بیا

به پاس خون شهدا

براى فتح کربلا

پیش به سوى جبهه‌ها

پیامى دارم به دوستان و آشنایان و همین طور به ملت شهید پرور ایران به خصوص ملت مستضعف که ما سربازان و بسیجیان جان بر کف از شما تقاضا داریم که راه شهیدان را ادامه دهید و نگذارید که جبهه‌ها خالى بماند . مساجد و حسینیه ها را پر کنید و پیامهاى امام را لبیک گویید . پیرو خط سرخ حسینى باشید . از فرزندانتان جلوگیرى نکنید بیایند در جبهه‌ها به انقلاب خدمت کنند . بگذارید به جبهه‌ها بیایند و جاى شهیدان را پر کنند، تا این ابر قدرتها و دشمنان اسلام را از بین ببرند.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

عباسعلی امینی

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:36 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

http://khayyen.ir/files/shahid/2461.jpg

مشخصات
نام : بیگیان / حمیدرضا
نام پدر : محمد
تاریخ تولد : ۱۳۴۵-۰۱-۰۱
محل تولد : میمه
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۱-۰۶
محل شهادت : عین خوش
شهرستان : شاهین شهر و میمه
مسئولیت : رزمنده
تحصیلات : دانش آموز سوم متوسطه
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای میمه

وصیت نامه

بسم رب الشهدا

ان الله اشتری من المؤمنین انفسهم و اموالهم بان لهم بان الجنه یقاتلون فی سبیل الله فیقتلون و یقتلون …… و ذالکم هو الغفور العظیم “آیه ۱۱۰ سوره توبه”

همانا خداوند جان و مال مؤمنین را به بهای بهشت از ایشان خریداری نموده که در راه خدا جهاد می کنند، پس می کشند و خود کشته می شوند و … و این خود سعادت و پیروزی عظیمی است.

با درود بر خمینی کبیر و با درود بر امت قهرمان و قهرمان پرور ایران و با سلام به شما خوانندگان و شنوندگان این وصیت نامه، ای کسانی که نشسته اید و از زور و تحمیل و تهدید صحبت می کنید ما آگاهانه در این راه قدم برداشتیم و این امت همیشه در صحنه هم شاهدند. ما آگاهانه و عاشقانه پای در این راه گذاشتیم هر چند که از عاقبت کار هم خبر داشتیم، خبر داشتیم که در این راه مال و منال دنیایی وجود ندارد، در این راه مقام نیست، در این راه قدم گذاشتن سعادت خریدن است، در این راه کشته شدن است و در این راه عزت و شرف و افتخار است.

آری در این راه سختی وجود دارد، در این راه سختی وجود دارد و این سختیها دیدن یک نوع امتحان است و اگر خوب از این امتحان بدر آمدیم خوشا به سعادتمان. در این راه عزیزترین عزیزها یعنی جان هیچ ارزشی ندارد، چه بسا کسانی هستند که با آغوش باز به استقبال مرگ می شتابند آری رمز پیروزی ما شهادت طلبی است. به قول امام عزیزمان: رمز پیروزی ملتها در این است که شهادت را آرزو کنند.

آری همانطور که شهدا امتحان ورودی را می دهند ما زندگان هم در برابر خونشان مسئولیم و هر لحظه که بر تعداد شهدای ما افزوده می شود بر مسئولیت ما هم افزوده می شود. اینجاست که کربلا تکرار شده است، اینجاست که با چشم دل می توان خدا را دید، اینجاست که می توان امام عصر را دید، اینجاست که سربازان امام زمان(عج) عاشقانه و با آغوش باز به استقبال مرگ می تازند، آری که ما باید هوشیار باشیم که خون این شهیدان پایمال نشود. بکوشید و مبارزه کنید با کارشکنان، مبارزه کنید و با منافقان مبارزه کنید با تمام مفسدان مبارزه مبارزه مبارزه. ننشینید و این کارشکنی ها را به حساب انقلاب بگذارید انقلاب مال شماست و شما خون دادید شما مال دادید شما در دوران انقلاب و حال از همه چیز گذشتید و همه کارها را شما کردید، پس شما را به خون شهیدان نگذارید که دیگران در سر این سفره بنشینند و بدتر از همه در آخر از شما طلبکارند.

شما باید هماهنگی داشته باشید که دارید شما باید بکوشید تا وعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا را هر چه بیشتر تحقق بخشید وحدت داشته باشید که مایه پیروزی در وحدت است من کوچکتر از آنم که به شما دلیران پیام بدهم اما به عنوان یک مسلمان می گویم که مواظب باشید که از امتحان موفق بیرون بیایید و مسئولیت خود را فراموش نکنید که شهیدان رفتند و با سلولهای بدن و تک تک نفس های گرمشان غریو “استقلال” و “آزادی” “جمهوری اسلامی” را سر دادند.

الله اکبر از این همه شور و شکوه و شعور

الله اکبر از این همه ایمان و عشق و ایثار

الله اکبر از این همه پایمردی و دلیری و امید

آری آنها رفتند و امام امت را تنها گذاشتند آن هم در غمی جانکاه و لیک خدای حی قادر متعال است آنچه که مانده است و می ماند اسلام است و ننگ و نفرت خدا و خلق خدا بر کوردلان منافقی است که خفت و خواری را برای همیشه بنام خود ثبت کردند. در آخر از پدر و مادر شما مردم و دوستان و آشنا و خویشان وصیتی همراه با التماس دارم که مرا حلال کنید که زندگیم که به شما و اسلام خدمتی نکرد شاید مرگم باعث خدمتی باشد شاید این خونها، خونهائی را به جوش آورد در راه خدا.

مادرم کوه باش و چون کوه استقامت کن از نام و یاد خدا غافل مباش و برای مظلومی حسین و یارانش و قاسم این حسین گریه کن. خواهرانم زینب وار با ناملایمات دست پنجه نرم کنید.

«خداحافظ»

«حمیدرضا بیکیان» ۲۵/۱۲/۶۰

http://khayyen.ir/files/shahid/1263.jpg

مشخصات
نام : تکبیری / محمدتقی
نام پدر : سیف الله
تاریخ تولد : ۱۳۴۵-۰۱-۰۳
محل تولد : گلپایگان
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۸-۱۱
محل شهادت : عین خوش - محرم
شهرستان : گلپایگان
تحصیلات : سوم ریاضی فیزیک
محل تحصیل : دبیرستان آیت الله کاشانی گلپایگان
گلزار : روستای نیوان سوق گلپایگان

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:37 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

شهید خلجی / احمد

مشخصات
نام : خلجی / احمد
نام پدر : عباس
تاریخ تولد : ۱۳۴۶-۰۳-۰۷
محل تولد : بتلیجه - فریدن
تاریخ شهادت : ۱۳۶۶-۰۷-۱۵
محل شهادت : ام القصر عراق
شهرستان : بویین میاندشت
تحصیلات : هنرجو
محل تحصیل : هنرستان کشاورزی سسروش فریدن
گلزار : گلزار شهدای روستای بتلیجه

وصیت نامه

بسم الله الرحیم الرحیم

وصیت نامه هنرجوی شهید اسلام احمد خلجی

مرگ پلی است بین جهان ماده و عالم معنوی دیگری که آخرت نامیده می شود.

اذن للذین یقاتلون به انهم ظلمو و ان الله علی نصرهم لقدیر اجازه داده شد به کسانی که به آنها ظلم و تعدی شده بجنگند با کافران و خداوند بر پیروزی و نصرت آنها قادر و تواناست .

با سلام و درود به پیشگاه آقا امام زمان ( عج ) و نائب بر حقش خمینی بت شکن و با سلام و درود به پدر و مادر و برادران عزیزم و به تمام بستگان .

خداوند ما را به این دنیا فرستاد تا بتوانیم در این جهان امتحان بدهیم ، اگر کسی در این امتحان موفق شد و از گناهان خود دوری کرد وگوش به هوای نفس درون خود نداد عاقبت خوبی خواهد داشت و خدا او را مورد توجه قرار خواهد داد . اما اگر از گناهان دوری نکرد و پیروی از هوای نفس خود کرد خدا رحمتش را از او قطع خواهد کرد و او را .....نخواهد داشت و اگر خدا رحمتش را از برای انسانی قطع کرد وای به حالش . مؤمنان از مرگ و مردن و از شهادت در راه خدا نمی ترسند و لی کافران و منافقان و مشرکان همة اینها می ترسند . خداوندا من دوست دارم جان خود را در راه تو بدهم یعنی شهید شوم ، خدایا من مرگ با عزت را می خواهم . ای خدای رحمان و رحیم من گناه زیادی کرده ام ومی دانم خدای مهربان و بخشنده دارم گناهان من حقیر را ببخش . ای خدای مهربان عبادت برای تو و عمل برای تو را دوست دارم و به مؤمنین و اهل درگاه تو احترام می گذارم زیرا که تو آنها رادوست داری . خدایا به محمد و آل او رحمت فرست و گناهان مرا ببخش و از حسین و امیر المومنین و امام حسن و پنچ تن آل عبا می خواهم مرا از شفاعت خودشان محروم ننمایند من به شفاعت شما امیدوارم . ای خدای مهربان از شما خواستارم که گناهان پدر و مادرم را بیامرزی . خداوندا به هر جا که نظر می کنم عظمت شما را می بینم . خدایا هرچی که هست و هرچه که من داشتم و دارم و خواهم داشت همه اش از بخشش و عنایت توست . الهی به بزرگی و کرم خودت به من اخلاق و مکارم دینی عطا کن تا بهتر ونیکتر خوب را از بدی تشخیص دهم و اگر سعادت آن را پیدا کنم به سعادت ابدی و به رضای تو نائل خواهم شد . خداوندا هرچه فکر می کنم و هر حرفی را که به زبان می آورم من ضعیفم و نیازمند به درگاه تو هستم . الهی اگر گناهی ازمن سر می زند گناه من به این معنی نیست که خداوندا من عظمت تو را نادیده گرفته ام ، الهی این از نادانی من بوده است و من به نفس خود ظلم کرده ام . خدایا به من کمک کن که در هر دقیقه ای که در این دنیا هستم همه اش تو را خوانم و آنچه شما آن را دوست داری انجام دهم خداوندا آنقدر تو رحیم و بخشنده و مهربان احساس می کنم که وقتی به گناهانم فکر می کنم خودم را حیران و سر گردان یافت می کنم و وقتی خدایا به یاد تو می افتم ابتدا شرمنده می شوم و دلم آرام می گیرد و خاطرم جمع می شود که خدائی رحیم ، کریم دارم و از گذشته ام که نادان بوده ام و گناه کرده ام بیزارم ، خداوندا واقعاً چقدر مهربانی ..... خداوندا تو را شکر می گذارم که اهل خانواده مرا آگاه ساخته ای و افرادی را آگاه ساخته ای و مرا آکاه ساخته ای تا پی به حق و باطل ببرم . و به برادران عزیزم توصیه می کنم که همیشه آنچه را که خداوند فرموده و موافق امر الهی است انجام دهند و از باطل و ظلم و بیهودگی دوری کنند .

حال با پدر خود سخن دارم پدر عزیز و مهربانم مرا ببخش که من نتوانستم آنچه که شما و خداوند خواسته است و دین فرزندی است ادا نمایم . پدر جان می دانم که چقدر با زحمت و مشقت و با دستها پینه زده مرا بزرگ کردی ، خون دل کشیدی ومرا بزرگ کری می دانم ، اما پدر جان من به راهی رفته ام که حسین ابن علی رفته است پدرم حتماً باید مرا ببخشید و حلال کنی .

مادر عزیزم باز می دانم که شما برای بزرگ کردن من چقدر رنجها و زحمتها و مشقتها زیادی کشیدی ، اما مادر عزیزم از اول من دوست داشتم و عاشق بودم و می باشم که به جبهه بروم و اگر خداوند بزرگ و مهربان به من سعادت فرماید و جزء شهیدان قرار دهد . مادرم تو آنطوری که من را دوست داشتی من هم از جان و دل تو را دوست می دارم و اگر در خانه ناراحت می شدی من هم در سنگر خود ناراحت می شدم اما مادرم من عاشق این راه بودم . مادرم امیدوارم که خداوند به حق فاطمه زهرا ( س ) تو را با آن بانوی عزیز همنشین فرماید ، مادرم اگر من سعادت داشتم شهید شوم در سوگ من گریه نکن اگر خواستی گریه کنی به یاد کربلای حسینی گریه کن اگر من با شهید شدن به سعادت می رسم مادرم شما نیز با صبر کردن به سعادت برسید انشاء الله پدرعزیزم باز خواهشمندم مرا ببخشی و پیرو خط رهبر و امام باشید . و در سوگ من هیچگونه ناراحت نشوید و صبر کنید تا خداوند اجر شما را عطا نماید .

از کسانی که وصیت نامه مرا می خوانند یا می شنوند خواهشمندم اگر بدی از من حقیر دیده ایدو یا از کسی که خبر دارید که من در حق او بدی کرده ام از او رضایت طلب کنید و مرا ببخشید و حلال کنید و اگر کسی از من طلبکار است و یا من نسبت به او بدهکار می باشم به پدرم مراجعه نماید تا پدرم نسبت به بدهکاری یا طلبکاری آنها اقدام فرماید برای رضای خدا این حقیر را ببخشید و بازهم خواهشمندم که برای این حقیر دعا کنید زیرا که من با کوله باری پر از گناه سفر می کنم و من در درگاه باری تعالی ازاین گناهانم شرمنده ام .

خدایا مرا ببخش ای مهربان مرا ببخش – خدای عزیزم

ساعت 30/1 بعداز ظهر تاریخ 22/6/1366

احمد خلجی

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:38 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

شهید قلعه شاهی / رضا
دسته: شهدای دانش آموز، انقلاب اسلامی،

مشخصات
نام : قلعه شاهی / رضا
نام پدر : عباس
تاریخ تولد : ۱۳۴۲-۱۲-۱۷
محل تولد : اصفهان
تاریخ شهادت : ۱۳۵۷-۹-۲۱
محل شهادت : درگیری با ماموران کلانتری حسین آباد
شهرستان : اصفهان
یگان :
مسئولیت :
تحصیلات : اول دبیرستان
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای اصفهان

زندگی نامه

شهید قلعه شاهی در سال 1342 دیده به جهان گشود . از همان بچگی پرجوش و خروش بود و همیشه بیشتر وقتش بیرون از خانه و بادوستانش سپری می شد علاقه زیادی به مدرسه داشت اما مشغولیتش به کبوتر و علاقه زیاد او به نگهداری کبوتر باعث شد تا اول راهنمایی دوبار مردود شود
بالاخره سال دوم راهنمایی مدارس به دلیل جو سیاسی حاکم تعطیل شد و جوانان و نوجوانان و به همراه رضا وارد صحنه سیاسی شدند. او جزء اولین کسانی بود که شبها برای تظاهرات و شعاردادن از خانه بیرون می آمد .اکثرا به مسجد می رفت و اعلامی های امام را مخفیانه ( به پای شلوارش متصل می کرد و به همراه می آورد. ) مردم روز قبل از 10 محرم مجسمه های شاه را پایین آورده بودند به همین دلیل ماموران خیلی سختگیر شده بودند. روز 21/9/57 ماموران کلانتر 5 به محله حسین آباد حمله کرده و به ضرب و شتم می پردازند . بعد مردم برای مقابله با آنها به گوشه و کنار محله پناه می برند. ساعت 30/10 صبح دوباره حمله ارتشیها شروع می شود و مردم به همراه آنها (شهید قلعه شاهی ) جواب گلوله های آنها را با سنگ و چوب می دادند. بالاخره ماموران به خانه عمه شهید قلعه شاهی را پیدا کرده و رضا غافلگیر می کنند و یکی از سربازان گلوله ای در کتف و گلوله ای به قلب او می زند و او به درجه رفیع شهادت نائل می آید

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:39 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

شهید معین / مصطفی
دسته: شهدای دانش آموز، شهدای ورزشکار،

مشخصات
نام : معین / مصطفی
نام پدر : احمد
تاریخ تولد : ۱۳۴۳-۰۵-۱۵
محل تولد : نجف آباد
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۴-۲۳
محل شهادت : شلمچه – رمضان
شهرستان : نجف آباد
یگان : بسیج - لشکر8زرهی نجف اشرف
مسئولیت :
تحصیلات : دوم متوسطه تجربی / ورزش کاراته
محل تحصیل :
گلزار : جنت الشهدا نجف آباد

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم
وصیت نامه شهید مصطفی معین
یا ایها الذین امنوا هل ادلکم علی تجاره تنجیکم من عذاب الیم. تومنون بالله و رسوله و تجاهدون فی سبیل الله باموالکم و انفسکم ذالکم خیر لکم ان کنتم تعملون ( سوره صف آیه 10و11)
ای اهل ایمان آیا شما را به تجارتی سودمند که شما را از عذاب دردناکک نجات بخشد دلالت کنم.
هشدار دهم ان تجارت این است که بخدا و رسول او ایمان اورد. و به مال وجان در راه خدا جهاد کنید. این کار از هر تجارتی سودمند بهتر است اگر دانا باشد.
درود به رهبر کبیر انقلاب اسلامی و درود به تمامی شهیدان راه حق و عدالت که در ادامه راه پیامبر خدا او ادامه راه حسین و ادامه صحنه های حق و باطل و ادامه کربلا باز کربلایی در خوزستان ایران بپا شد و یزیدیان و حسینیان با هم روبرو شدند چونکه یزیدیان به خود نمی خریدند که حسین باشد و طاقت حسین را نداشتند. چون که می ترسیدند حسین بر علیه ظلم آنها قیام کند. ولی اگر حسین با شهادتش حقانیت خود را به دنیا اعلام کرد. ولی این بار ما به امید خدا هم با شهادتمان و هم با پیروزیمان بر علیه کفر جهانی، مستضعفین جهان را از زیر بار ستم رها خواهیم کرد و به راه خدا دعوت می کنیم و حکومت علی را به سرتا سر دنیا اعلام و استوار می کنیم. و اینک سخنم با شما ای پدران و مادران شهیدان بدانید که در دنیاو آخرت درجه ای بزرگتر ازشهادت نیست و بدانید شهید همچون قلب در جامعه می تپد. و به جامعه خون می دهد تا جامعه به حیات خود ادامه دهد.
باز هم بدانید که تا خون یاسر و سمیه از یاران پیامبر نریزد و تا علی در محراب عبادت شمشیر بر فرقش نخورد و باز هم بدانید که تا خون حسین و یارانش در صحرای سوزان کربلا بر زمین نریزید و تا 15 خرداد 42 و کربلای 17شهریور 57 برقرار نشود موجود پیدا نکند تا خون ادامه دهندگان راه حسین در ریگهای داغ بیانها و شهر های خوزستان نریزد . دین خدا به دست من و شما نمی رسد. و خدایا من با صراحت می گویم و تو نیز شاهدی که هر روز که می گذرد در این پیکار سرنوشت ساز چقدر دست و پا که قطع می شود چقدر چشمها که کور می شود و چه افرادی که ناقص العضو می شوندو فلج می شوند.
چه طفلانی که یتیم می شوندو بی سرپرست و چه ناله هایی که از دل یتیمان و از دل مادران جوان از دست داده به اسمان بلند است. ای خدا تو نپسند که همه این خونها بر زمین بریزد. و عده ای بشینند و فقط پستها و مقامها را بین خود تقسیم و این تقسیم همه نه از روی لیاقت بلکه از روی دیده ها گروهی وغیره.
شما را به خدا قسم دست از این گروه بازیها بردارید و قلب امام را بیش از این رنج ندهید و این سخن هم از من که این گروهبازیها جز تفرقه و اختلاف حاصلی ندارد .
و وصیتم به پدر و مادرم ، پدر و مادر عزیزم اگر چه فرزند خوبی برای شما نبودم ولی شما پدر ومادر خوبی برای من بودید از خدا می خواهم که اگر من به شما بدی کردم مرا ببخشید و از شما هم می خواهم که مرا حلال کنید. اگر چه من حق فرزندی را به شما ادا نکردم، ای پدر ومادر عزیز اگر من در این راه شهید شدم افتخار کنید و خوشحال باشید از این که چنین حاصلی به عمل آورده اید اگر من شهید شدم در راه خدا صبر کنید که اگر صبر کنید در پیش خدا اجری عظیم برای شما است.
اگر کشته شدم مقداری نماز و روزه از من قضا شده که احتیاط یک سال نماز و روزه برای من بجا آورید و اگر چیزی دیگر می دارم خرج مجلس ترحیم کنید و مبلغ 1000تومان به دبیرستان می دهید تا برای کتابخانه دبیرستان کتاب بخرند و دانش آموزان از آن استفاده کنند. این پول را به محمدی مسئول تربیتی دبیرستان دهقان بدهید تا کتاب تهیه کند. وصیتم به بچها محمد حسن- مرتضی- مصطفی- عزت این است که درسهای خود را خوب بخوانید تا خدا از دست شما راضی باشد. اگر شما درس نخوانید بی دینها درس می خوانند و بر سر شما و فرزندان شما مسلط می شوند و کاری با شما می کنند که در گذشته کردند.والسلام.مهدی معین

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:40 AM
تشکرات از این پست
pebdani
maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی

شهید کمایی / زینب(میترا)
دسته: خواهران شهید، شهدای دانش آموز،

مشخصات
نام : کمایی / زینب(میترا)
نام پدر : جعفرقلی
تاریخ تولد : ۱۳۴۶--
محل تولد : آبادان
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۱-۰۷
محل شهادت : شاهین شهر اصفهان / به دست منافقین
شهرستان : شاهین شهر
یگان :
مسئولیت :
تحصیلات : سوم راهنمایی
محل تحصیل :
گلزار : گلستان شهدا

زندگی نامه

شهید 14 ساله زینب(میترا) کمایی به سال 1346 در آبادان به دنیا آمد؛ پدرش به نام­‌های ایرانی علاقه داشت و اسم او را «میترا» گذاشت؛ وقتی او بزرگ شد، از نامش ناراضی بود و به همین خاطر آن را به «زینب» تغییر داد.

خانواده کمایی با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و محاصره آبادان، به اصفهان رفتند اما برادر و خواهران زینب همچنان در آبادان مقاومت می‌کردند؛ زینب در سال 1359 به رغم آوارگی در شهر جدید و فرصت تحصیل سه ماهه، با موفقیت پایۀ سوم راهنمایی را گذراند.

زینب با آن‌که در «شاهین­ شهر» غریب بود اما فعالیت­های مذهبیِ خود را در آن شهر شروع کرد؛ علاوه بر فعالیت‌های متعدد فرهنگی، برنامه‌های خودسازی را نیز لحظه‌­ای فراموش نمی­کرد. نمودار برنامۀ خودسازی یک هفته­ای­ این دانش‌آموز، مؤید این مطلب است.

فعالیت‌‌های مذهبی زینب، مورد غضب منافقین قرار گرفته بود و این کوردلان در آخرین نماز مغرب اسفند­ ماه سال 1360 هنگام بازگشت از مسجد او را ربودند؛ سپس با گره زدن چادرش او را خفه کرده و به شهادت رساندند.

پیکر مطهر زینب، سه روز بعد پیدا شد و با پیکرهای غرقِ به خون 360 شهید عملیات «فتح‌المبین» در اصفهان تشییع و در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شد.

مادر این شهید 14 ساله درباره دفتر خودسازی زینب، این گونه روایت می‌کند:

زینب در دفتر خودسازی خود جدولی کشیده بود که بیست مورد داشت؛ از نماز به موقع، یاد مرگ، همیشه با وضو بودن، خواندن نماز شب، نماز غفیله و نماز امام زمان(عج)، ورزش صبحگاهی، قرآن خواندن بعد از نماز صبح، حفظ کردن سوره‌های قرآن کریم، دعا کردن در صبح و ظهر و شب، کمتر گناه کردن تا کم‌خوردن صبحانه، ناهار و شام.

دخترم جلوی این موارد ستون‌هایی کشیده بود و هر شب بعد از محاسبه کارهایش جدول را علامت می‌زد؛ من وقتی جدول را دیدم به یاد سادگی زینب در پوشیدن و خوردن افتادم به یاد آن اندام لاغر و نهیفش که چند تکه استخوان بود، به یاد آن روزه‌های مداوم و افطارهای ساده، به یاد نماز شب‌های طولانی و بی‌صدایش، به یاد گریه‌های او در سجده‌هایش و دعاهایی که در حق امام خمینی(ره) داشت.

زینب در عمل، تک‌تک موارد آن جدول خودسازی و خیلی از چیزهایی که در آن جدول نیامده بود را رعایت می‌کرد.

چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:40 AM
تشکرات از این پست
pebdani
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

پایگاه اینترنتی دانشجویان انقلابی

http://basirnet.blog.ir/

چهارشنبه 14 بهمن 1394  9:02 AM
تشکرات از این پست