0

پيش‌بيني مك‌آفي: اپل و گوگل طعمه‌هاي مهم هكرها در سال 2011

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

پيش‌بيني مك‌آفي: اپل و گوگل طعمه‌هاي مهم هكرها در سال 2011

بر اساس گزارش امنيتي تازه شركت مك آفي، در سال 2011 اپل و گوگل به مهم ترين هدف هكرها مبدل خواهند شد.


به نقل از اي ويك، به غير از اين دو شركت مهم و توليداتشان، شركت هاي ارائه دهنده سرويس هاي مكان يابي هم به طور گسترده مورد حملات هكرها و جنايتكاران آنلاين قرار مي گيرند زيرا هكرها با استفاده از اين سرويس ها مي توانند به محل حضور طعمه هاي خود پي برده و سوءاستفاده هاي لازم را به عمل آورند.
از جمله سرويس هاي مهمي كه پيش بيني مي شود بدين گونه مورد هدف قرار بگيرند مي توان به Foursquare و Gowallaاشاره كرد.
با اين حساب شيوه هاي كهنه اي مانند ارسال ايميل هاي فريبنده براي كاربران تا حدي منسوخ خواهد شد. در ميان محصولات تازه شركت هاي اپل و گوگل به نظر مي رسد گوگل تي وي و مدل جديد گوشي آيفون بيش از ديگر محصولات و خدمات مورد توجه هكرها قرار بگيرند.
در كنار سوءاستفاده از موارد ياد شده شبكه هاي اجتماعي و ابزار مختلف موجود در آنها هم كماكان مورد توجه خواهند بود. وسايل الكترونيك سيار و ابزار موجود در آنها و ديگر پلاتفورم هاي آنلاين هم از گزند هكرها مصون نخواهند ماند.
در همين گزارش تاكيد شده كه هكرها ديگر از بازار كوچك رايانه هاي مك نخواهند گذشت و در كنار ويندوز به تلاش براي آلوده كردن رايانه هاي مك هم ادامه خواهند داد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 8 دی 1389  4:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها