0

با پوست پرتقال، پلو درست کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

با پوست پرتقال، پلو درست کنید

وب سایت سوران: فصل پرتقال است و باید نهایت استفاده را از این میوه پرخاصیت بکنیم. خیلی ها از پوست پرتقال برای درست کردن مربا استفاده می کنند. اما ما اینبار می خواهیم پلویی با پوست پرتقال درست کنیم.

مواد اولیه:

 

  • کره یا روغن مایع 3 ق غ
  • برنج 2 لیوان
  • نمک 1 ق م
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • آب پرتقال 4 ق غ
  • پوست پرتقال (رنده شده) 1 ق م
  • آب 3/4_2 لیوان

طرز تهیه پلو پرتقالی


طرز تهیه:

1- پرتقال را خوب بشوئید و پوستش را رنده کرده و آبش را بگیرید.

2- برنجها را خوب بشوئید در آب نمک 1 ساعت خیس کنید.

3- برنج را بقدری باید بشوئید که نشاسته آن از بین رفته و آب آن شفاف شود و آبکش می کنیم تاآبش برود.

4- روغن رادر قابلمه بریزید.

5- وقتی روغن ذوب شد برنج آبکش شده را ریخته تا در روغن تفت بخورد تا شفاف شود.

6- آب را ریخته تا بجوشد.

7- سپس اب پرتقال را می ریزیم.

8- نمک و فلفل سیاه را ریخته خوب هم میزنیم تا برنج ته نگیرید.

9- درب قابلمه را گذاشته و در حرارت متوسط قرار می دهیم.

10 - 5 دقیقه بعد از جوشیدن حرارت را کم می کنیم.

11- در حرارت کم بدون اینکه دربش را باز کنیم و مخلوط نمیکنیم تاآبش را بکشد.

12- رنده پوست پرتقال را با یک لیوان آب جوشانده و از صافی رد می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

13- وقتی پلو سوراخ سوراخ شد رنده پوست پرتقال را می ریزیم.

14- دم کنی می گذاریم تا دم بکشد.

15- در حرارت خیلی کم 10 دقیقه دیگر می پزیم.

16- حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را باز نمی کنیم 15- 20 دقیقه دیگر صبر میکنیم.

17- سپس به آرامی هم زده سرو می کنیم.

18- می توانید خلال پسته هم به دلخواه به برنج اضافه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 10 بهمن 1394  11:20 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:با پوست پرتقال، پلو درست کنید

 

سلام

چه جالب!

رنده پوست پرتقال و آسیاب شده پوست خشک کردش رو برای کیک استفاده کرده بودم ولی این مورد رو نه.

بهتره از اول که پوست پرتقال رو می گیریم قسمت سفیدی داخل پوستش رو با رنده ریز رنده کنیم. این قسمت به پوست پرتقال تلخی می ده. دیگه نیازی به جوشاندن در آب هم نداره.

 

شنبه 10 بهمن 1394  11:51 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها