وب سایت آشپز باشی: بیف استروگانف (Beef Stroganoff)، این خوراک روسی محبوب را این بار با ظاهری متفاوت میل کنید.
-
زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
-
زمان پختن ۳۰ دقیقه
-
درجه دشواری آسان
-
مناسب برای ۴ نفر
-
وعده غذایی اصلی، شام و ناهار
مواد لازم:
-
گوشت ۴۵۰ گرم
-
نمک به میزان لازم
-
فلفل به میزان لازم
-
روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
-
پیاز ۱ عدد متوسط
-
قارچ ۴۵۰ گرم
-
آب گوشت ۱ پیمانه
-
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
-
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
-
شوید به میزان لازم
نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:
۱- برای تهیه این دستور، از فیله گوشت گاو، استفاده کنید. می توانید ازگوشت دنده هم، استفاده کنید.
۲-برای این دستور، پیاز را نازک خلال کنید.
۳- برای این دستور، قارچ را به ابعاد ۱ سانتی متری، برش دهید.
۴-در این دستور، از شوید خرد شده، برای تزیین استفاده کنید.
طرز تهیه:
1. فیله گوشت را به نوار های یک و نیم در 5 سانتی متری و به پهنای نیم سانتی متر ،برش دهید. بر روی آن نمک و فلفل فراوان بپاشید. در ماهیتابه، 2 قاشق غذا خوری روغن را روی حرارت بالا،گرم کنید. نوارهای گوشت را در دو نوبت، و به مدت حدود 1 دقیق از هر طرف،برشته کنید(تا قهوه ای شوند). آنها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
2. در همان ماهیتابه، 1 قاشق غذا خوری باقیمانده ی روغن را روی حرارت متوسط،گرم کنید. پیاز را در آن بریزید و برای 5 تا 7 دقیقه، تا قهوه ای کمرنگ شود، تفت دهید(مدام، مواد را هم بزنید). قارچ ها را اضافه کنید، درب ماهیتابه را بگذاریدو برای 6 تا 8 دقیقه، تا موادنرم شوند، بپزید. آب گوشت را به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید،درب ظرف را برداشته و بگذارید برای 6 تا 8 دقیقه تا آبگوشت غلیظ شود، قل بزند.
3. سس خردل را به ترکیب قارچ (با سایر مواد)در ماهیتابه، اضافه کنید و هم بزنید. نوارهای گوشت را به ماهیتابه برگردانید،و برای 1 تا 2 دقیقه، روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید، تا گرم شوند. مواد را از روی حرارت بردارید و خامه ترش را به آن اضافه کرده و هم بزنید. د رصورت تمایل، بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. بر روی آن شوید خرد شده بریزید و فورا سرو کنید.