مواد لازم :
لوبیا سفید یا قرمز(چیتی) –یک سوم پیمانه
آب – نصف پیمانه
روغن زیتون –یک قاشق غذاخوری
پیاز کوچک (خرد شده)- یک عدد
کرفس (خرد شده)- 2 قاشق غذاخوری
هویج کوچک (خرد شده) –یک عدد
کلم برگ (خرد شده)- 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (پوره شده) - 2 عدد
سبزیجات شامل جعفری، برگمو و آویشن -به مقدار لازم
نمک و فلفل- به مقدار لازم
طرزتهیه:
لوبیا و آب را درون یک ظرف بریزید. آب به اندازهای باشد که روی لوبیاها را بگیرد. اگر مقدار آب کم بود، به آن اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بپزد.
درون یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را در روغن بریزید و وقتی رنگ آن کمی طلایی شد، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید. حالا کلم را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا کلم نرم شود. سپس گوجهفرنگی را درون تابه بریزید.
نمک و فلفل را اندازه کنید. در ظرف را بگذارید و بگذارید 10دقیقه بپزد.
وقتی لوبیاها پخته شد لوبیا را با آب، درون تابه بریزید. اگر آب آن کم است، کمی اضافه کنید. سبزیجات را نیز بریزید. وقتی جوش آمد، در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید. 45 دقیقه تا یک ساعت بعد غذای شما کاملا آماده است. درون ظرف دلخواه خود بریزید و سرو کنید.