0

مربا پوست گریپ فروت

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

مربا پوست گریپ فروت

مربا پوست گریپ فروت


 
پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.

طرز تهیه:

پوست گریپ فروت را شسته ، تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود .



گاهی ممکن است بیش از 24 ساعت وقت ببرد ، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی که فقط شکر حل شود . سپس آنرا از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم . پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته ، روی حرارت قرار می دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.
 

جمعه 9 بهمن 1394  7:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها