0

خورش به

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش به

خورش به


گوشت خورشي 350 گرم
به 2 عدد متوسط
لپه یک فنجان
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپ‌خوري
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهيه:
به‌ها را شسته و پس از پوست‌ گرفتن خورد می‌کنیم .
آلو بخاراها را میشویم و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس می‌کنیم .
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد کرده تفت میدهیم . حين سرخ‌شدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه می‌کنیم . گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت میدهیم . لپه را اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت میدهیم سپس رب گوجه را اضافه می‌کنیم و تفت میدهیم تا خوش رنگ شود. مقداري آب بريزيد. در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا گوشت بپزد. وقتی‌ که گوشت نیم پز شد آلو و به را اضافه می‌کنیم و میگذریم تا خورش کاملا پخته و جا بیفتد.
بسته به ذائقه‌های متفاوت میشود کمی‌ شکر هم به خورش اضافه کرد

s

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	S7308529.JPG
بازدید:	16
اندازه:	312.2 کیلوبایت
شناسه:	372

 

پنج شنبه 8 بهمن 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش به

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
به 1 عدد (درشت باشد) شسته و از وسط دو نیم کرده و تخمهاشو در بیارید و مثل پر ،پرتقال ریز کنید خیلی باریک نکنید که زود له میشود.
آلو خشک 15 عدد
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم(قطعات خیلی ریز نکنید مثل قورمه سبزی باشد)
زعفران آب کرده 2 ق غ(غلیظ باشد)
پیاز داغ 3 ق غ
روغن به میزان لازم
نمک کمی
شکر 3 ق غ

طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را با پیاز داغ در قابلمه تفت میدهیم تا کمی رنگ گوشت تغییر کند کمی زرد چوبه و فلفل سیاه (زیاد نه)اضافه کنید و 2 لیوان آی سرد بریزید تا بجوش آید و بعد از نیم ساعت آلوها ر اضافه کنید.
به ها را در ماهی تابه جدا با مقداری روغن تفت دهید به اندازه ای که کمی قرمز رنگ شود .شکر ها روی به ها ریخته ودرب ظرف را بگذارید و 5 دقیقه بعد ریز تاوه را خاموش کنید .
نیم ساعت تا 45 دقیقه مانده به زما ن سرو به ها را به گوشتها اضافه کنید(آب گوشتها زیاد نباشد)زعفزان را اضافه کنید بعد از یک ربع مزه خورش را بچشید اگر مزه شیرینتر دوست داشتید شکر اضافه کنید .درب قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد اگر زمان بیشتری از 45 دقیقه زمان نیاز داشت این زمان را برای پخت در نظر بگیرید.این خورش در زمان سرو آب و روغنی باید باشد. کمی نمک هم اضافه کنید.(سر ق چ)
(این اندازه مواد اندازه یک ظرف پیرکس متوسط(از 3 تایی ها میشود)اگر برای مهمانی 25 نفره با یا 6 نوع غذا دارید این مقدار کافی است. امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید.

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 8 بهمن 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها