خورش به
خورش به
گوشت خورشي 350 گرم
به 2 عدد متوسط
لپه یک فنجان
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
بهها را شسته و پس از پوست گرفتن خورد میکنیم .
آلو بخاراها را میشویم و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس میکنیم .
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد کرده تفت میدهیم . حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه میکنیم . گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت میدهیم . لپه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم سپس رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خوش رنگ شود. مقداري آب بريزيد. در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد. وقتی که گوشت نیم پز شد آلو و به را اضافه میکنیم و میگذریم تا خورش کاملا پخته و جا بیفتد.
بسته به ذائقههای متفاوت میشود کمی شکر هم به خورش اضافه کرد
پنج شنبه 8 بهمن 1394 12:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza