0

خورش مرغ و آلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش مرغ و آلو

خورش مرغ و آلو


مواد برای 2 نفر

ران مرغ کامل :2 عدد

پیاز :1 عدد متوسط

الو بخارا:7-8 عدد

لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری (من خودم زیاد میریزم خورش مرغ و آلو)

رب :1-2 قاشق غذاخوری

زردچوبه -زعفران-نمک و فلفل

ابلیمو :1 قاشق (اختیاری)


طرز تهیه:

پیاز رو خرد میکنیم وتوی قابلمه با مقداری روغن تفت میدیم زردچوبه رو اضافه کرده سپس مرغ را هم به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی تفت داده شه سپس لپه رو هم بمدت 2-3 دقیقه تفت میدیم بعد حدود 2 لیوان اب گرم به خورشت اضافه میکنیم بعد از اینکه از پخت لپه مطمین شدیم رب و الو ها رو که از قبل خیس کرده بودیم(معمولا نیم ساعت اخر) اضافه میکنیم
نمک و فلفل هم یادتون نره خورش مرغ و آلو

در ضمن من اخر کار پودر زعفران و ا قاشق ابلیمو اضافه میکنم

ابلیمو برای طعم ملس این خورشته و اضافه کردنش اختیاریهخورش مرغ و آلوخورش مرغ و آلوخورش مرغ و آلو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo1158T.jpg
بازدید:	3
اندازه:	44.7 کیلوبایت
شناسه:	24576

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 8 بهمن 1394  11:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش مرغ و آلو

خورش مرغ و آلو و پیاز داغ


مواد لازم برای 4 نفر:


ران مرغ.....................4 عدد

آلو کاشان....................100 گرم

پیاز..................5 عدد

گوجه فرنگی....................2 عدد

آب غوره.........................3-4 قاشق سوپ خوری.

رب گوجه فرنگی.........................نصف قاشق سوپ خوری.

نمک و فلفل و زرد چوبه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:

آلو ها رو جدا گونه میپزیم.

مرغ رو به روش معمول میپزیم.بهتره که پیاز رو ورقه ورقه کرده و مرغ ها رو بچینیم روشون.خیلی کم آب اضافه میکنیم (یکی دو قاشق)و زیرش رو خیلی کم میکنیم.به مرغ نمک و زرد چوبه میزنیم و میذاریم مرغ نیم پز بشه.یعنی بهتره ران ها رو طوری رو پیاز قرار میدیم رو که خونابه ها روی پیاز ریخته بشه و بعد پیاز ها رو میریزم دور و دوباره یه پیاز دیگه ورقه ورقه کرده و مرغ های نیم پز شده رو میچینیم روشون.

یک لیوان آب اضافه میکنیم و دوباره میذاریم مرغ با حرارت کم بپزه.

پیاز ها رو نگینی کرده و سرخ میکنیم تا طلایی بشه.

پوست گوجه فرنگی رو مییگریم و نگینی خورد میکینم و میذاریم کنار.

وقتی مرغ کمی آب اندخت ، از آب خودش بر میداریم و میریزیم تو یک لیوان و نصف قاشق سوپ خوری رب گوجه و کمی زعفران و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم و با قاشق میریزیم روی مرغ ها.

آلو ها و گوجه فرنگی و پیاز داغ و آب غوره رو اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته.

کمی زعفران رو مرغ ها میپاشیم تا خوش رنگ تر بشه.

نوش جان.پاسخ به:خورش مرغ و آلو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4188 (Medium).jpg
بازدید:	3
اندازه:	85.4 کیلوبایت
شناسه:	26109

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 8 بهمن 1394  12:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش مرغ و آلو

اینم خورش آلوی من با گوشت گوسفند پاسخ به:خورش مرغ و آلو .... خیلی خوشمزست.... خیییییلی خورش آلو میدوستم

من آلو رو بیشتر میزنم... زعفرون و یکی دو قاشق شکر هم میزنم که خیلی خوشمزه ترش میکنه پاسخ به:خورش مرغ و آلو پاسخ به:خورش مرغ و آلو بدون رب یا گوجه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5593.JPG
بازدید:	3
اندازه:	103.4 کیلوبایت
شناسه:	133364   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5595.JPG
بازدید:	4
اندازه:	158.5 کیلوبایت
شناسه:	133365  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_5601.JPG
بازدید:	4
اندازه:	132.7 کیلوبایت
شناسه:	133366

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 8 بهمن 1394  12:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خورش مرغ و آلو

 

سلام

ممنون از شما

به نظر من لپه هاشون زیاده. البته بازم بستگی به ذائقه افراد داره.

 

پنج شنبه 8 بهمن 1394  1:15 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
دسترسی سریع به انجمن ها