خورش هویج
خورش هویج
تا جایی که می دونم این خورش فقط تو تبریز درست میشه و یکی از مورد علاقه ترین خورش های من و آقای همسره!به درخواست دوستان دستورش رو اینجا می ذارم.
مواد لازم برای دونفر:
هویج خلالی سرخ شده 5-6 قاشق
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
رب 1-2 قاشق
آبغوره: یک سوم استکان
آلوی خیس خورده
گوشت قرمز خورشتی یا گوشت مرغ (پخته شده)
گوجه فرنگی 1 عدد
هویج های خلالی رو با کمی روغن حدود 10 تا 15 دقیقه سرخ می کنیم تا هویج ها حالت پژمردگی بگیرن ولی رنگشون تیره نشه و نسوزن!!!
داخل قابلمه پیازهای نگینی رو سرخ می کنیم. بعد 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب و کمی آبغوره اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دیم.
در مرحله بعد هویج سرخ شده رو به همراه آلوی خیس خورده و گوشت پخته شده داخل قابلمه می ریزیم. (اگر گوشتتون گوشت مرغ بوده لازمه که یه کم آب زعفرون روش بدین تا خوشرنگ و خوشمزه بشه! البته من برای گوشت قرمز هم استفاده می کنم ولی برای مرغ از واجباته! b-) )
تنظیم نمک و فلفلش هم با خودتون!
گوجه فرنگی رو دو نیم کنین و بندازین تو قابلمه و حالا نیم استکان آب روی خورشت می ریزیم و می ذاریم تا جا بیوفته...
حتما امتحانش کنین مشتری می شین...نوش جون! @};-
پنج شنبه 8 بهمن 1394 10:31 AM
تشکرات از این پست
nargesza