خورش بامیه
خورش بامیه
مواد لازم:
گوشت خورشتی
بامیه تفت داده شده
پیاز
آبغوره
رب گوجه
زعفران
ادویه ها: زردچوبه. دارچین. فلفل سیاه.پودر سیر
طرز تهیه:
پیاز رو که با دستگاه ریز ریز خرد شده تفت می دهیم تا جایی که عسلی رنگ شود .سپس گوشت را به آن اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم و حدود نیم ساعت می گذاریم با شعله ملایم گوشت درپیاز تفت بخورد.بعد زردچوبه و رب گوجه را به ترتیب در آن تفت می دهیم.و مابقی ادویه هارا افزوده و با حدود 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم بپزد. کمی که گوشت نرم شد آبغوره آن را اضافه می کنیم.و اجازه می دهیم خورشت خوب جا بیفتد. حدود نیم ساعت قبل از سرو غذا بامیه ها و زعفران را می افزاییم.
پی نوشت:
(1به جای آبغوره می توانیم مقداری تمبر هندی را در آب جوش حل کنیم و بعد از صاف کردن آن به این خورشت بیفزاییم .این خورشت با این چاشنی طعم منحصر به فردی خواهد داشت.حتما امتحان کنید.
2) به جای پودر سیر می توان از 1 یا 2 حبه سیر استفاده کرد.
3) فلفل سیاه این خورشت را می توان کمی بیشتر ریخت تا تند تر شود.
پنج شنبه 8 بهمن 1394 10:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza