خورش کرفس
خورش کرفس
مواد لازم:
سبزی خورشتی(نعنا و جعفری که از قبل تفت داده شده و آماده است)
کرفس تفت داده شده
گو شت خورشتی
پیاز (ریز رنده شود یا داخل دستگاه خرد شود)
آبغوره
نمک .فلفل سیاه.زردچوبه.کمی دارچین
طرز تهیه:
پیاز رو تفت می دهیم تا عسلی بشود( نباید زیاد رنگ پیاز ها تیره بشه). بعد گوشت هارو(گوشت هارو با یه لیوان آب گذاشتم یه جوش خورد و آبشو خالی کردم) درون پیاز می ریزیم و در ظرف رو قرار می دهیم تا با حرارت ملایم طعم پیاز به خورد گوشت برود و گوشتها هم تفت بخورن. در این مرحله زردچوبه رو اضافه می کنیم و یه تفت که خورد فلفل سیاه و یه نوک قاشق دارچین می افزاییم. سپس سبزی هارو که از قبل تفت خورده اضافه میکنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ای کل مواد با هم تفت داده شود.2 تا 3 لیوان آب روی مواد میریزیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. هنگامی که گوشت ها کمی نرم شدند آبغوره را اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت قبل سرو غذا کرفس هارو در خورش میریزیم. با این روش یه خورش کرفس غلیظ و خوشمزه خواهید داشت.
پی نوشت:
1)پیاز هاتون برای انواع خورش ها بهتره با دستگاه خرد بشه چون خیلی ریز بودن پیاز به غلیظ تر شدن و لعاب دار شدن خورش کمک می کنه.
پنج شنبه 8 بهمن 1394 10:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza