0

خورش کرفس

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش کرفس

خورش کرفس


مواد لازم:

سبزی خورشتی(نعنا و جعفری که از قبل تفت داده شده و آماده است)
کرفس تفت داده شده
گو شت خورشتی
پیاز (ریز رنده شود یا داخل دستگاه خرد شود)
آبغوره
نمک .فلفل سیاه.زردچوبه.کمی دارچین

طرز تهیه:

پیاز رو تفت می دهیم تا عسلی بشود( نباید زیاد رنگ پیاز ها تیره بشه). بعد گوشت هارو(گوشت هارو با یه لیوان آب گذاشتم یه جوش خورد و آبشو خالی کردم) درون پیاز می ریزیم و در ظرف رو قرار می دهیم تا با حرارت ملایم طعم پیاز به خورد گوشت برود و گوشتها هم تفت بخورن. در این مرحله زردچوبه رو اضافه می کنیم و یه تفت که خورد فلفل سیاه و یه نوک قاشق دارچین می افزاییم. سپس سبزی هارو که از قبل تفت خورده اضافه میکنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ای کل مواد با هم تفت داده شود.2 تا 3 لیوان آب روی مواد میریزیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. هنگامی که گوشت ها کمی نرم شدند آبغوره را اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت قبل سرو غذا کرفس هارو در خورش میریزیم. با این روش یه خورش کرفس غلیظ و خوشمزه خواهید داشت.
پی نوشت:

1)پیاز هاتون برای انواع خورش ها بهتره با دستگاه خرد بشه چون خیلی ریز بودن پیاز به غلیظ تر شدن و لعاب دار شدن خورش کمک می کنه.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	lk.JPG
بازدید:	9
اندازه:	62.3 کیلوبایت
شناسه:	9510

 

پنج شنبه 8 بهمن 1394  10:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش کرفس

چند نکته از خورش کرفس خودم: افزودن نمک خورش به پیاز حین سرخ شدن کمک می کنه پیاز بعدا موقع پخت در خورش حل بشه و به چشم نیاد
من به این خورش دارچین نمیزنم و گوشت رو هم جدا نمی جوشونم
کرفسهایی که به اصطلاح آب سرد خوردند ( زمستانی ها) زود پزند و نیم ساعت برایشان کافیست اما کرفس تابستانی (گلخانه ای یا کرفس جنوب) دیرپز تره و گاهی من مجبور میشم با گوشت کرفس رو بریزم تا کاملا بپزه
گاهی در خورش کرفس از لوبیا قرمز هم استفاده می کنم ( به دلخواه قابل حذفه)

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 8 بهمن 1394  10:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها