وب سایت آشپزی سریع و آسان: سوپ پاستا و عدس سوپی است که در طرز تهیه آن پاستا به کار رفته است, در این دستور از نوع فارفالین, پاستای پاپیونی کوچک استفاده شده است.
مواد لازم جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :
-
ژامبون , نگینی خرد شده : 4 برش
-
پیاز , خرد شده : 1 عدد
-
سیر , کوبیده شده : 2 حبه
-
ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد
-
پاستا فارفالین یا اسپاگتی به تکه های کوتاه خرد شده : 50 گرم
-
کنسرو عدس , آبکش شده : 400 گرم
-
عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت : 2 پیمانه
-
نعناع تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ پاستا و عدس :
1. ژامبون را به همراه پیاز , سیر و کرفس داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید . به مدت 4 تا 5 دقیقه مواد را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز نرم شده و رنگ ژامبون شروع به قهوه ای شده نماید .
2. پاستای خشک را به ماهیتابه افزوده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود .
3. عدس و عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت را به مواد افزوده و بگذارید مخلوط به جوش بیاید . سپس حرارت را کم نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه مواد را بپزید تا پاستا به خوبی نرم شود .
4. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نعناع خرد شده ی تازه را به آن بیافزایید .
5. سوپ را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :
در صورت تمایل , از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده نمایید , عصاره سبزیجات یا گوشت را قبل از اضافه نمودن پاستا داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع مواد را بپزید تا عدس ها نرم شوند . آنگاه پاستا را اضافه نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید .