جوجه کباب با سس مخصوص
جوجه کباب با سس مخصوص
مواد لازم
مرغ خرد شده نیم کیلو
پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
ابلیمو یا سرکه داخل شیشه ترشی 2 قاشق غذا خوری
زعفرون دم کرده 1 قاشق چایخوری
کره برای سرو جوجه ........................
طرز تهیه
بنظر من اگه از شب قبل موادتون رو آماده و جوجه رو بخوابونید خیلی لذیذتر میشه ولی نه این که نشه از چند ساعت قبلش هم آمادش کرد فقط یادتون باشه ترشی رو 1 ساعت قبل از کباب کردن بزنید تا مزش بمونه و جوجه هم سفت نشه.مخلوط کردن موادشم که حتما میدونید.پیاز رنده شده+روغن مایع+رب گوجه فرنگی+نمک و فلفل مورد نیاز+زعفرون بعدشم که مرغهای خرد شده رو میریزید تو این سس و هم میزنید تا مرغها کاملا مخلوطش بشن.سر ظرف رو بپوشونید و بزاریدش یخچال ...نزدیکی های سیخ کشیدنشونم ترشیش را بزنید.من معمولا ابلیمو میزنم ولی اگه سرکه از شیشه ترشی باشه که توش از سبزیجات معطر استفاده شده مثلا ترشی مخصوص شمالی های عزیز خطه گیلان...ترشی مشهور هفت بیجار....خیلی مزه خوبی به کباب میده .ولی همون آبلیمو هم عالیه. بعد از اینکه هردو طرف سیخها خوب کباب شدند قبل از سروشون یه نکته یادتون بدم که کره را برشهای کوچیک بزنید و تو ظرف سرو غذاتون زیر و روی جوجه های کباب شده و داغ بریزید اصلا یه چیز خیلی لذیذی میشه.....
بعدشم من بگم که همیشه خودم تو آشپزخونه جوجه کباب درست میکنم ....با سیخهای چوبی بامبو و توی کباب پز برقی....ولی عالی میشه ....حتی کسایی که خودشون حرفه ای رو منقل کباب درست میکنن هم اینرا تایید کردند که مزش عالی میشه.....حالا خودتونم میتونید امتحانش کنید ببینید من چی میگم....نوش جوون.
پنج شنبه 8 بهمن 1394 9:59 AM
تشکرات از این پست
nargesza