0

کباب کوبیده:

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کباب کوبیده:

کباب کوبیده:

مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده چرب که گوشت گردن و دنده بهترین گزیینه هست. (گوسفند یا گوساله انتخاب با شماست. ولی گوسفند یه کم بوی گوسفند میده)

(برای دوستان خارج از ایران گوشت چرخ کرده دو مدل هست. یکیش premium هست یکیش معمولی. ۳۵۰ گرم از معمولی بگیرین که ارزون هم هست و کلی چرب، و ۱۵۰ گرم premium, که گوشت خالص هست و چربی نداره توش)

یه عدد پیاز متوسط
۱ ق چ نمک
فلفل تند سبز اگه دوست داشتین


طرز تهیه:
اول سیخ*ها رو بذارین تو فریز. بعد گوشت رو داخل کاسه استیل ریخته (گوشتتون هم خنک باشه). پیاز رو با خورد کن ریز ریز خورد کنید. له نکنین. ریز خورد کنین. بعد یک مشت از پیاز رو بردارین، قشنگ فشار بدین تا آب پیاز بره. بعد بریزین تو کاسه. باقی پیاز رو هم همین طور اضافه کنین. آب پیاز باعث میشه گوشت آبکی بشه از سیخ بریزه. بعد نمک و در صورت دلخواه فلفل سبز تند ریز خورد شده رو اضافه و با دست ورز بدین، تا وقتی که قرمزی گوشت از بین بره. و گوشت رنگش تغییر کنه و چربی گوشت لای انگشتاتون بیاد. بعد درشو بذارین. ۱۰ دقیقه در طبقه پایین یخچال استراحت بدین.

سییخ*ها رو از فریز خارج کنین. مواظب باشین به دستتون نچسبن. سرد بودن سیخ باعث میشه، گوشت که نمدار هست، کامل بچسبه به سیخ. (باور نمی*کنین با دست خیس سیخ*ها رو از فریز بیارین بیرونکباب کوبیده:) بعد از مایه گوشت به اندازه یه لیمو متوسط بردارین و به سیخ بکشین. انتهای کباب رو خوب بکشین با انگشت سبابه و شصت و به سیخ بچبونین. گوشت رو خیلی* نازک نکشین رو سیخ. بپزه مثل پاشنه کفش سفت میشه. وقتی مایه تموم شد، اگه منقل جناب همسری هنوز حاضر نیست، بذارین تو یخچال. حاضر بود، ببرین بیرون بچینین رو منقل.

ذغال منقل باید به سفیدی بزنه. یعنی خیلی داغ باشه. به محض اینکه سیخ*ها رو رو منقل گذاشتین، همشونو پشت و رو کنین. بعد ۳۰ ثانیه صبر کنین، دوباره برگردونین. این کار باعث میشه تا گوشت وا نره. به سیخ بچسبه. وقتی مطمئن شدین همه چی رو به راه هست، بذارین تا کباب*ها بپزه. گاه گاهی هم باد بزنین. این ورشون پخت، برگردونین، تا اون ورشون هم بپزه.
بعد بکشین لای نون و نوش جان کنین.
 

100_0274.jpg   100_0275.jpg

 

پنج شنبه 8 بهمن 1394  9:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها