0

جوجه کباب در فر

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

جوجه کباب در فر

جوجه کباب در فر

سلام بچه هاجوجه کباب در فرجوجه کباب در فر......................زود بریم سراغ دستورشجوجه کباب در فر.................اول مرغ هارو تیکه میکنیم...............یه پیاز خلال میکنیم............به همراه روغن زیتون و زعفرون به مرغ های تیکه شده اضافه میکنیم.............اگه دوست داشتید فلفل گرانولی هم اضافه کنید..........................بعد مواد رو زیرو رو میکنیم تا تمام جوجه ها به مواد اغشته شه...........یه نکته رو هم بگم..................من به جوجه ها از اول ابلیمو نمیزنم.....................دلیلش هم اینه که ابلیمو باعث میشه جوجه ها خوب رنگ زعفرون رو به خودش نگیره............... بعد از چند ساعت که به مواد استراحت دادیم ........قبل از اینکه جوجه هارو به سیخ بکشیم...............اب لیمو رو به جوجه ها اضافه میکنیم..................خوب مخلوط میکنیم.......................بعد جوجه رو به سیخ میکشیم و نمک میزنیم...................گاز رو روشن میکنیم..................ماهیتابه رو میزاریم رو گاز تا گرم بشه..............یه کوچلو روغن( در حدی که ماهیتابه چرب بشه) اضافه میکنیم....................سیخ هارو تو تابه میچینیم..................جوجه هارو سرخ نمیکنیم در حدی که رنگ جوجه ها سفید بشه..........................گازو خاموش میکنیم............................فر رو از قبل روشن میکنیم بادمای 180...............من از سه پایه ماکرو استفاده کردم..........زیر سه پایه یه ظرف گذاشتم تا روغن جوجه تو فر نریزه...........................بعد سیخهای جوجه را رو سه پایه گذاشتم(این جوری هوای گرم زیر جوجه ها جریان داره و یکنواخت حرارت میبینه)..........................بعد از یه رب فر رو خاموش کردم گریل رو روشن کردم.............................یه طرفش که گریل شد سیخ ها رو برمیگردونیم تا اون طرف هم گریل بشه......................به همین سادگی................جوجه کباب در فر..................

IMG_3982.jpg   IMG_3985.jpg  

IMG_3987.jpg   IMG_3988.jpg  

IMG_3989.jpg

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:جوجه کباب در فر

سلام

خیلی ممنون که عکس تمام مراحل پخت رو قرار دادید.

پنج شنبه 8 بهمن 1394  9:13 AM
تشکرات از این پست
arezooo
دسترسی سریع به انجمن ها