0

کباب تابه ای چوبی

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

کباب تابه ای چوبی

کباب تابه ای چوبی

--------------------------------------------------------------------------------

بچه ها این یه غذای ساده است که همتون بلدین.............در واقعه همون کباب تابه ایه............البته با کمی تغییرات از نوع ازی پزکباب تابه ای چوبی...............برا مهمانی غذای ساده و شیکیهکباب تابه ای چوبی...............با یه کوچلو ابتکار میتونید فرم کباب ها رو هم عوض کنید که اینو اخر سر توضیح میدم....................مواد کباب من شامل:گوشت چرخ_پیاز رنده شده اب گرفته_فلفل دلمه ساطوری کمی_پودر سیر_یه قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ(که باعث لطیف شدن گوشت میشه)یه کوچلو پودر زعفران و نمک و کمی فلفل سیاه...................همه این مواد رو خوب مخلوط کردم ......................حالا میرسیم فر دادن کباب و به سیخ کشیدنش:به این خاطر من از هویج استفاده کردم همونجور که تو عکس میبینید اونارو مربعی برش زدم و با کمک برش های هویج کباب رو فرم دادم(میشه هویج رو گرد و یا مثلثی هم برش زد).......................به سیخ کشیدنش هم کار نداره یه تیکه هویج بعد یه گلوله کوچلو از گوشت و با ضربه زدن با سطح کار گوشت رو فرم دادم تا سیخ پر بشه...............بعد سیخها رو تو تابه با روغن کم و حرارت نسبتا زیاد (برا اینکه گوشت اب نندازه)از چهار جهت سرخ کردم..............کباب ها رو خارج کردم تابه رو شستم.........رب را با روغن زیتون تفت دادم کمی هم استاک گوشت اضافه کردم ..........بعد هم مقداری اب................سیخ ها رو تو سس گذاشتم تا پختش کامل بشه و سس غلیظ بشه(هر از گاهی هم سیخها رو تو سس بچرخونید تا خوب پخته بشه) تو حین پخت هم اگه احساس کردین گوشت پخته نشده و سس غلیظ شده یه کوچلو دوباره بهش اب اضافه کنید.................................بچه ها یه دستوری برا کباب تابه ای ابدار گذاشته بودم/..........سس این کباب هم خیلی خوشمزه میشه میتونید از ترکیب این سس هم برا پخت این کباب هم استفاده کنید

IMG_9379.jpg   IMG_9382.jpg  

IMG_9383.jpg   IMG_9385.jpg  

IMG_9387.jpg   IMG_9390.jpg  

IMG_9393.jpg   IMG_9394.jpg  

IMG_9397.jpg   IMG_9400.jpg  

IMG_9407.jpg

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:48 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها