0

كباب چنجه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

كباب چنجه

كباب چنجه

مواد لازم :

يك كيلو گرم گوشت ران يا فيله گوسفند و مقداري دنبه گوسفند
۲ عدد پياز
۲ تا ۳ عدد ليمو بستگي به اندازه ليموها دارد، تقريبا يك استكان
نمك و فلفل سياه به اندازه كافي
۲ تا ۳ قاشق سوپ خوري روغن زيتون

ظروف و وسايل لازم:
يك كاسه براي مخلوط كردن. سيخ، رنده.

طرز تهيه:

1- گوشت را مثل تصوير به قطر ۲ سانتي متر تكه تكه كنيد، سعي كنيد قطعات يك اندازه باشند تا براي كباب كردن همزمان و يكسان كباب شوند.

2- دنبه را هم به اندازه سايز گوشت ها قطعه قطعه كنيد.

3- پياز را با رنده ريز رنده كنيد، آب ليمو ها را بگيريد و با نمك و فلفل و روغن زيتون خوب مخلوط كنيد. گوشت را در در اين مخلوطي كه درست كرده ايد بريزيد و خوب بهم بزنيد.

4- سر ظرف را ببنديد و آنرا در يخچال براي حداقل ۲۴ ساعت نگهداري كنيد. تا گوشت بخوبي ترد و نرم بشود.

5- بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سيخ بكشيد و با پشت كارد كمي روي آن بكوبيد.

6- گوشت ها را به سيخ بكشيد بعد از گذاشتن هر چند تيكه گوشت در سيخ يك عدد دنبه هم در سيخ بگذاريد در واقع در هر سيخ بايد ۲ عدد دنبه لابه لاي گوشتها بگذاريد زيرا دنبه از سوختن كباب جلوگيري ميكند و هم اينكه حالت دل چسبي به كباب چنچه ميدهد.

7- بايد حرارت زغال ها ملايم باشد تا كباب ما خشك نشود.

سيخهاي كباب را بر روي آتش زغال كباب كنيد سعي كنيد سيخ‌ها را چند بار بچرخانيد تا گوشت‌ها خشك نشوند. حتما قبل از اينكه گوشت خشك شود آنرا از روي آتش برداريد كباب نبايد خشك باشد.

فراموش نكنيد كه گوشتي را كه در آب ليمو پياز خوابانده‌ايد نرم و ترد است و نيازي به كباب كردن طولاني ندارد.

كباب را مي‌توانيد همراه گوجه فرنگي كباب شده و فلفل سبز كباب شده به همراه پلو يا نان نوش جان كنيد.

IMG_5919.jpg   IMG_5921.jpg  

IMG_6069.jpg   IMG_6071.jpg

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:45 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها