0

کباب برگ

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کباب برگ

کباب برگ


مواد لازم:

گوشت راسته = در حد کباب دو نفر!
پیاز = 2تا متوسط
ماست = 4-5 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری

گوشت رو میذاریم رو تخته کار و یک سانت یک سانت می بریم!

(اگر گوشتمون بیشتر از میزان کباب برای دونفر شد، می بریم و داخل کیسه فریزر ریخته و فریز میکنیم برای مصارف بعدی- با چیدن گوشت ها کنار هم طول کباب معلوم میشه، اشتهامونم که معلومه! پس میزان گوشت مورد نیاز به دست میاد کباب برگ )

پیازهای خام رو داخل یه ظرفی خرد میکنیم... ماست و آبلیمو رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد گوشت های راسته بریده رو داخل مواد میریزیم و کاملا به مواد آغشته می کنیم.

ظرف رو به مدت حداقل 4 ساعت و بهترش اینه که یه شب! (کلا هرچی بیشتر بمونه نرم تر میشه!) داخل یخچال نگه می داریم.

* به هیچ وجه نمک نزنین که گوشت سفت و دیرپز میشه!کباب برگ

برای پختنش گوشت های تکه شده رو از ظرف در میاریم و پیاز و ماست روش رو با دست خیسمون پاک می کنیم...

حالا سمتی رو که با چاقو بریده بودیم رو،رو به بالا می گیریم و سیخ رو از اون مقطع گوشت که چاقو نخورده عبور میدیم!

بقیه تکه های راسته رو به همین منوال به سیخ می کشیم...

حالا یه چاقو بر میداریم (بهتره چاقوی گنده و سنگین که ترجیحا تیز نیست باشه!)

کباب های روی سیخ رو با چاقو می کوبیم!!! (چی میگن بهش!؟!)

یعنی لبه ی چاقو رو عمود روی سیخ و کباب ها فرود میاریم... ولی همچین نمی زنیم که گوشت ها بریده شدن و از سیخ بریزن ها!کباب برگ

یه دور که گوشت رو کوبیدیم، سیخ رو بر میگردونیم و طرف دیگه ... برای هر طرف سیخ دوبار به تناوب این کار رو می کنیم!

حالا لبه های بیرونی کباب رو صاف و مرتب می کنیم ( با روی هم آوردن گوشت های اضافی لبه ها! نبرین ها یه وقت!)

با نمکدون روی کباب نمک می پاشیم... (گفتم که قبلا نمک نمی زنیم!)

و کباب رو روی زغال یا کباب پز و یا شعله گاز می پزیم!

* سعی کردم توضیحات کامل بدم برا همین طولانی شد! فکر نکنین سخته ها! خیلی آسونه و سالم و خوشمزه است...

نوش جونکباب برگ

11.jpg

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها