0

کباب بختیاری

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کباب بختیاری

کباب بختیاری


مواد لازم :
500 گرم راسته گوسفندی
یا فیله گوساله
500 گرم سینه مرغ
کره 50 گرم
پیاز سه عدد رنده شده
زعفران دم کرده
آبلیمو ترش تازه
نمک و فلفل
ماست یک لیوان
گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت 2 الی 3 ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید......................... . سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت 2 الی 3 ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین......................... منقل را آماده کرده و گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین ............................... برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه ....................... بهتره که اولین و آخرین تکه ها گوشت باشن .زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه ...............کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالین .کباب بختیاری ..............اگه عکسش بی کیفیته ببخشید دیگه با موبایل گرفتم

IMG0116A.jpg   IMG0115A.jpg

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 7 بهمن 1394  8:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها