آكاراجه_برزيلى
آكاراجه_برزيلى
مـواد لازم (برای ۴ نفر):
میگو: ۲۵۰گرم
لوبیای چشمبلبلی پخته: یک و یکسوم لیوان
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: ۱۰ حبه
فلفل دلمهای قرمز: ۲لیوان
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویهها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشمبلبلی را که از قبل پختهاید، در مخلوطکن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آنها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمهایهایی میرسد که نگینی خردشان کردهاید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کردهاید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.
یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.
چهارشنبه 7 بهمن 1394 1:08 PM
تشکرات از این پست
nargesza