مواد لازم:
گوجه ریز سفت و تازه: یک کیلو،
نمک و نعنا خشک: به میزان لازم ،
سرکه: یک لیوان،
آب جوشیده و سرد شده: 2.5 لیوان
طرز تهیه:
گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه ای بریزید. آب را با نمک و سرکه بجوشانید.
پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید. گوجه ترشی شما پس از 10 روز آماده می شود.
دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه ها له نشو د و شکل ظاهر آنها حفظ شود.