مواد لازم:
گوجه: 4 عدد ، بادمجان متوسط: 2 عدد ، تخم مرغ: 4 عدد ، پیاز: یک عدد ، جعفری خرد شده: یک فنجان ، آرد: 2 قاشق غذاخوری ، سیر: 2 حبه ، فلفل دلمه: یک عدد خرد شده ، قارچ: 5 عدد ، نمک و فلفل تند، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید، گوجه ها و سیر را رنده کرده و فلفل دلمه را هم ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و ابتدا باد مجان های خرد شده و بعد پیاز را سرخ کنید.
سیر و فلفل دلمه خرد شده را هم اضافه کنید و کمی آنها را تفت بدهید. قارچ ها را هم خرد و در مرحله آخر تفت دادن مواد، حرارت را زیاد کرده و قارچ را هم به مواد افزوده و سرخ کنید.
نمک و فلفل و گوجه رنده شده را بیفزایید و همه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و آب آن تبخیر شود. در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را بشکنید و با آرد و جعفری خرد شده و نمک و زردچوبه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کف کند. مایه تخم مرغ را روی مواد املت بریزید و در ماهیتابه را ببندید.
وقتی مواد خودش را گرفت و سرخ شد، آن را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. آن را برش بزنید و در ظرف مناسبی چیده و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید و با نان سنگک میل کنید.