0

سوپ مرغ تند کاترین و سینه مرغ با سس لیمو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سوپ مرغ تند کاترین و سینه مرغ با سس لیمو

 

سوپ مرغ تند کاترین و سینه مرغ با سس لیمو

 

سوپ مرغ تند کاترین و سینه مرغ با سس لیمو

 

یک لایه نازک از سینه مرغ که در سس لیمو با کره غوطه ور شده استیک لایه نازک از سینه مرغ که در سس لیمو با کره غوطه ور شده است.

 

 درست کردن سینه مرغ

مدت زمان تهیه: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 15 دقیقه
کل زمان: 30 دقیقه

مورد استفاده برای 4 نفر

 

مواد لازم:

• 4 عدد نصف سینه مرغ بدون پوست و بریده شده به ضخامت 4/1 اینچ
• 1 عدد تخم مرغ
کاملا زده شده
• 3/2 فنجان پودر نان خشک یا آرد سوخاری
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 عدد لیمو، آبش گرفته شود
• 6 قاشق چای خوری کره
• 1 قاشق چایخوری پیازچه تازه و خرد شده
• 2/1 قاشق چایخوری شوید

 

روش تهیه:

1. ابتدا سینه مرغ را در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری می خوابانیم. آن را روی سیم دندانه دار قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مدت 10 دقیقه روی آن خشک شود.

2. در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را در حرارت کم گذاشته و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و هر کدام را به مدت 3 دقیقه از هر طرف حرارت می دهیم. آن را در یک دیس بزرگ قرار داده و گرم نگه می داریم.

3. روغن را در آب لیمو می ریزیم و آن را در حرارت کم قرار داده تا زمانی که به جوش بیاید. سپس کره را اضافه کرده و تا زمانی که کاملا آب شود آن را حرارت می دهیم سپس آن را با پیازچه و شوید مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق روی تک تک سینه ی مرغ ها ریخته و آن را سریعا سرو کنید.

 

اطلاعات غذایی:

کالری: 455- چربی خالص: 30 گرم- کلسترول: 171 میلی گرم

سوپ مرغ تند کاترین

این غذا یک دستورالعمل بی نظیر است که هرچه بیشتر جوش بیاید بهتر می شود. با دانه های ترتیلای خورد شده در آن و پنیر رنده شده حتی بهتر هم می شود.

زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان کل: 45 دقیقه
قابل سرو برای 8 نفر

 

مواد لازم:

• 2 لیتر آب
• 8 عدد نصف سینه
مرغ بدون استخوان و بدون پوست
• 2/1 قاشق چایخوری نمک
• 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده
• 1 قاشق چایخوری پودر سیر
• 2 قاشق چایخوری جعفری خرد شده
• 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
• 5 بسته آب مرغ
آماده
• 3 قاشق چایخوری روغن زیتون
• 1 عدد پیاز خرد شده
• 3 عدد برگ پیازچه خرد شده
• 1 قوطی گوجه فرنگی بدون پوست و تکه شده
• 1 قوطی سوپ گوجه فرنگی غلیظ شده
• 3 قاشق چایخوری پودر چیلی
• یک قوطی دانه ذرت. آبکش کنید
• 2 قوطی لوبیای تند. آبکش نکنید
• 1 قوطی خامه ترش

 

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط، آب، مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر، جعفری، پودر پیاز و بسته های آب مرغ را بریزید. آن را به جوش آورید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت آهسته بجوشد. یا تا زمانی که آب مرغ کاملا شفاف شود. مرغ ها را بیرون بیاورید و آب مرغ را جدا نگه دارید. مرغ ها را تکه کنید.

2. در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط، سیر و پیاز چه ها را در روغن زیتون حرارت دهید تا به ارامی قهوه ای رنگ شود. سپس گوجه فرنگی های خرد شده و همه گوجه ها و سوپ آماده گوجه و پودر چیلی و ذرت و لوبیا ها و خامه را به همراه مرغ های تکه شده در قابلمه بریزید و 5 فنجان از آب مرغ را به آن اضافه کنید و 30 دقیقه بجوشانید.

 

چهارشنبه 7 بهمن 1394  10:40 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها