مواد لازم:
1 .شیر خیلی ولرم – یک و نیم پیمانه
2.شکر – یک پیمانه و یک قاشق مربا خوری
3.کره نرم – 113 گرم
4.پودر مایه خمیر – یک و نیم قاشق غذا خوری
5.تخم مرغ هم زده شده – 3 عدد
6.آرد – 6 و نیم پیمانه
7.تخم مرغ – یک عدد
8.آب – یک قاشق مربا خوری
9.کشمش – یک پیمانه
10 . آب جوش – دو پیمانه
طرز تهیه:
1.کشمش را در دو پیمانه آب گرم به مدت 10 دقیقه خیس کنید و سپس آب بکشید.
2.در نصف پیمانه شیر ولرم، یک قاشق مربا خوری شکر و پودر خمیر بریزید و با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا ور بیاید.
3.یک پیمانه شیر ولرم،یک پیمانه شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید تا کره آب شود.
4.آرد،تخم مرغ هم زده شده و سپس مخلوط خمیر مایه را به مخلوط کره اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.در صورت نیاز به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد آرد اضافه کنید.
5.کشمش ها را در خمیر پخش کنید و به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود.
6. خمیر را تقسیم کنید و به شکل دلخواه در بیاورید و بگذارید نیم ساعت دیگر بماند.
7.فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
8.یک عدد تخم مرغ را با آب هم بزنید و با برس روی نان بمالید و بگذارید به مدت 25-20 دقیقه در فر بپزد.