0

بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

معرفی دستگاه‌های هایبریدی می‌تواند برای کاربرانی که حمل‌ونقل آسان و وزن کم دستگاه برایشان مهم است، مثبت باشد. این دستگاه‌ها که معمولا با سیستم‌عامل ویندوز کار می‌کنند در مدل‌های مختلف در بازار یافت می‌شوند. بهترین ویژگی این محصولات را می‌توان جدا شدن داک صفحه‌کلید از تبلت دانست که در این صورت، راحتی کاربر از تاثیرات این ویژگی است. شرکت آی لایف چند سالی است که در حوزه تجهیزات دیجیتال فعالیت دارد و محصولات این شرکت را می‌توان در بازار کشورمان خریداری کرد.

 

ساختار

جعبه این محصول یکی از مواردی است که می‌توان روی آن بحث کرد. استفاده از ساختاری هوشمندانه در جعبه دستگاه، کاربر را در اولین برخورد مجاب می‌کند تا درون جعبه را نگاه کند (تصویر ۱).تبلت آی لایف

 استفاده مناسب از فضاهای موجود در جعبه و طراحی آن باعث می‌شود تا بخشی از وقت‌تان را با آن سپری کنید. با باز کردن جعبه، تبلت مجموعه اولین موردی است که به چشم می‌خورد. در کنار تبلت جعبه‌ای برای جای‌گذاری وسایل مرتبط با دستگاه قرار دارد که در آن شارژر، کابل USB، کابل OTG و هندزفری به چشم می‌خورد. در زیر تبلت داک صفحه‌کلید ، دفترچه‌های راهنما و کیفی برای نگهداری و حمل‌و‌نقل دستگاه قرار گرفته‌اند. کیفیت ساخت تبلت مناسب است و مواد به کار رفته در آن همچون بسیاری از تبلت‌های بازار از جنس پلاستیک است و از این رو نمی‌توان به آن خرده گرفت. رنگ‌های موجود برای این دستگاه نقره‌ای و مشکی است که دستگاه مورد بررسی از رنگ مشکی بهره می‌برد. رنگ مشکی براق یا مشکی پیانویی در این دستگاه بسیار جذاب است و بازتاب نور در آن می‌تواند بر جذابیت بدنه دستگاه اضافه کند.

شناسنامه

پردازنده

Intel Atom Z3735F- فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز

حافظه رم

۲ گیگابایت

پردازنده گرافیکی

Intel HD

حافظه داخلی

۳۲ گیگابایت

سیستم عامل

ویندوز 8.1- اندروید 4.4.4

دوربین

۵ مگاپیکسل- ۲ مگاپیکسل

صفحه‌نمایش

10.1 اینچ IPS با دقت تصویر ۸۰۰x۱۲۸۰ پیکسل

ابعاد

۱۰x۱۷۶x۲۶۲ میلیمتر

ویژگی‌ها

داک صفحه‌کلید- بلوتوث نسخه ۴

باتری

۶۶۰۰ میلی‌آمپر

 

در نمای روبه‌رو می‌توانید صفحه‌نمایش 10.1 اینچ، دوربین ثانویه، چراغ اعلانات، دکمه لمسی خانه و نشان I Life را مشاهده کنید. قاب دور صفحه‌نمایش مانند بسیاری از تبلت‌های بازار، برای حفاظت از صفحه‌نمایش، بزرگ در نظر گرفته شده است که این قاب در محصول مورد بررسی ما با رنگ مشکی خود هماهنگی خوبی را با مجموعه دارد. در لبه‌های محصول دکمه‌ها، ورودی و خروجی‌ها قرار گرفته‌اند که این موضوع به این معناست که طراحان هیچ دکمه مکانیکی یا پورت ورودی/ خروجی را در پشت دستگاه به کار نبرده‌اند. در لبه بالا می‌توان دکمه پاور (روشن/ خاموش) و کنترل حجم صدا را مشاهده کرد که به سمت چپ دستگاه کشیده شده‌اند و می‌توان به راحتی با آنها ارتباط برقرار کرد (تصویر ۲).

بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 در لبه سمت راست میکروفن دستگاه، جک 3.5 میلی‌متری صدا، ورودی برق، پورت استاندارد USB، پورت Micro HDMI، پورت Micro USB، اسلات Micro SD و سیم‌کارت از نوع microSIM یافت می‌شود (تصویر ۳).بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 اسلات‌های کارت حافظه و سیم‌کارت، در زیر پوششی پلاستیکی قرار گرفته‌اند که به علت مهم بودن این اسلات‌ها مخفی بودن آنها بسیار ضروری است. در لبه زیرین دستگاه، محلی برای قرار گرفتن تبلت روی داک صفحه‌کلید و سوکتی برای برقراری ارتباط با داک قرار گرفته است (تصویر ۴).بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 در پشت دستگاه شما می‌توانید قسمتی را با طراحی برجسته که در دل خود دوربین و دو سنسور را جای داده است ببینید (تصویر ۵). 

بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 در زیر این دوربین عبارت ZED و در دو سمت آن بلندگوهای استریو دستگاه قرار گرفته‌اند. وزن دستگاه نسبت به رقبا کمی بالا است و نمی‌توان انتظار نگاه داشتن یک تبلت ۶۰۵ گرمی در دست را به مدت طولانی داشت. در این موقع است که داک صفحه‌کلید به کمک شما می‌آید و تبلت را برای‌تان نگاه می‌دارد! جنس بدنه داک صفحه‌کلید هم مانند تبلت از پلاستیک است (تصویر ۶).بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 این نوع پلاستیک در برابر خط‌و‌خش بسیار آسیب‌پذیر است و چنانچه در مراقبت از دستگاه کوشا نباشید در مدت زمان کمی با دستگاهی روبه‌رو می‌شوید که تغییر چهره داده است. پس بهتر است در اولین موقعیت برای دستگاه‌تان از پوشش‌های مناسب استفاده کنید تا از طول عمر آن بیشترین بهره را ببرید. طراحی این داک بسیار عالی انجام شده است و نسبت به بسیاری از داک‌های موجود در بازار از چهره‌ای بهتر سود می‌برد. چینش دکمه‌های صفحه‌کلید خوب است و از فضای موجود بهترین بهره را برده است. از طرفی عمق کلید‌ها و سرعت عکس‌العمل آنها مناسب است. برای کاربرانی که تایپ کردن در اولویت آنها قرار می‌گیرد این داک می‌تواند گزینه مناسبی برای آنها باشد. فاصله اولین ردیف از کلید‌های قرار گرفته تا لبه داک کوتاه است ولی همچنان می‌توانید برای تایپ کردن مچ دست خود را روی آن قرار داده و مشغول تاپ کردن شوید. تاچ پد داک، تقریبا در وسط قرار گرفته است و از اندازه مناسبی برخوردار است. البته این اندازه برای یک تاچ پد شاید مناسب نباشد ولی برای یک دستگاه هایبریدی که در فضا با محدودیت روبه‌رو است، کافی به نظر می‌رسد. عملکرد تاچ پد خوب است و می‌توانید تمام محیط ویندوز را تنها با یک بار حرکت دادن انگشت روی پد لمسی طی کنید. همچنین عمل لمس در آن از حساسیت خوبی برخوردار است و کم پیش می‌آید که برای انتخاب گزینه‌ای چند بار این کار را تکرار کنید.در لبه سمت راست این داک، یک عدد پورت استاندارد USB 2/0 قرار گرفته است که با وجود پورتی دیگر روی تبلت، جای هیچ گله‌ای را باقی نمی‌گذارد(تصویر ۷).بررسی تبلت i-Life ZEDBOOk (تازه وارد منطقی)

 محل اتصال تبلت روی داک از استحکام مناسبی برخوردار است و عمل قفل کردن، به وسیله گیره یا کلیدی انجام می‌شود (بهتر بود که این عمل به شیوه مغناطیسی صورت گیرد). در زیر داک تنها شاهد پایه‌هایی از جنس پلاستیک نرم هستیم که قرار گرفتن دستگاه را روی میز با پایداری بیشتری همراه می‌سازد. از دیگر موارد قابل ذکر می‌توان به شارژر ۵ ولت 2.5 آمپر با سوکت سوزنی و هندزفری با قابلیت مکالمه اشاره کرد.

 

سخت‌افزار

در این دستگاه‌ها پردازنده‌هایی استفاده می‌شوند که با وجود کم مصرف بودن از قدرت پردازشی بالایی نیز برخوردار باشند. استفاده از پردازنده اینتل اتم در اکثر دستگاه‌های هایبریدی، می‌تواند بهترین گزینه برای این نوع محصولات باشد، زیرا این پردازنده ها جدا از قدرت پردازشی مناسب، صرفه‌جویی در مصرف انرژی که برای این دستگاه‌ها مهم‌ترین نکته به حساب می‌آید را در دستور کار خود قرار می دهند. آی لایف برای محصول خود از یک پردازنده INTEL Atom Z3735F استفاده کرده است که از ۴ هسته پردازشی در آن استفاده شده است. این پردازنده که به شیوه ۲۲ نانومتری ساخته شده است می‌تواند فرکانسی برابر 1.33 گیگاهرتز داشته باشد که در حداکثر قدرت پردازنده این فرکانس به 1.83 گیگاهرتز هم می‌رسد. قدرت محاسبات این پردازنده مناسب است و می‌توان روی کارآیی آن حساب باز کرد. پردازش کارهای گرافیکی بر عهده پردازنده گرافیکی Intel HD Graphics است. این پردازنده گرافیکی که معماری ساخت ۳۲ نانومتری را داراست، می‌تواند حداکثر از یک گیگابایت حافظه دستگاه برای انجام پردازش‌های گرافیکی استفاده کند. این پردازنده که محصول سال ۲۰۱۳ است، از عملکرد خوبی برخوردار است و می‌توانید بازی‌ها و فعالیت خود را خصوصا در سیستم‌عامل اندروید به خوبی انجام دهید. استفاده از ۲ گیگابایت حافظه رم از نوع DDR3 می‌تواند کارهای شما را در سیستم‌عامل اندروید به خوبی انجام دهد و در سیستم‌عامل ویندوز می‌توانید تنها برای کارهای روزمره روی آن حساب باز کنید. همچنین وجود حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت در این محصول کم است و مانند دیگر دستگاه‌های هایبریدی در بازار این ظرفیت را می‌توان با وجود اسلات کارت حافظه جانبی تا ۶۴ گیگابایت جبران کرد. در این سیستم حجم باقی مانده و فضای قابل استفاده ۱۲ گیگابایت است که برای نصب نرم‌افزار‌های کاربردی و سبک، مقدار مناسبی است. حافظه داخلی از نوع NAND Flash است و از سرعت خوبی برخوردار است که این موضوع می‌تواند در بوت شدن سریع سیستم‌عامل‌ها تاثیر مثبتی داشته باشد. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به وجود اسلاتی برای سیم‌کارت اشاره کرد. این ویژگی که می‌تواند از باند 3G پشتیبانی کند، جدا از بحث برقراری ارتباط اینترنتی، می‌تواند با امکان مکالمه، کاربر را برای داشتن این ویژگی خوشنود سازد. برای مکالمه خروجی صدایی در این محصول در نظر گرفته نشده است و می‌توانید از هندزفری موجود در جعبه استفاده کنید یا می‌توانید با اتصال به اسپیکر این امکان را برای خود به وجود آورید. هر چند این امکان در سیستم‌عامل اندروید به شکل صحیح‌تری صورت می‌گیرد. سرعت دانلود در شبکه 3G در این دستگاه ۲۱ مگابیت در ثانیه است و سرعت آپلود آن 5.7 مگابیت در ثانیه اندازه‌گیری شده است. وجود اتصال شبکه Wi-Fi با استاندارد 802.11 b/g/n در این تبلت می‌تواند کارآیی این محصول را افزایش دهد (سرعت اتصال بالا به وسیله‌های جانبی از دیگر ویژگی‌هاست). برای برقراری ارتباط بی‌سیم استفاده از بلوتوث نسخه ۴ در کنار وای‌فای خود نمایی می‌کند. جای خالی NFC و GPS در این محصول، خصوصا در سیستم‌عامل اندروید حس می‌شود و بهتر بود شرکت این دو مورد را در این دستگاه به کار می‌برد. طبق اعلام شرکت آی لایف، باتری استفاده شده ۶۶۰۰ میلی‌آمپر است که این میزان برای این محصول مناسب است و در صورت استفاده مناسب از دستگاه، می‌توان شاهد ۱۵۰ ساعت شارژدهی در حالت بیکاری و شش ساعت در حالت تماشای ویدیو باشیم. در این صورت کاربر در هر بار شارژ باتری می‌تواند در حدود یک روز از دستگاه استفاده کند.

جدول تست i-Life ZEDBOOK

PCMark Benchmark

Work Score Accelerated

Creative Score Accelerated

Home Score Accelerated

۱۲۰۸

۹۳۰

۱۰۹۸

3DMark 11 benchmark

Cloud Gate

Ice Storm

۹۹۸

۱۵۶۰۲

GPUbench

متوسط فریم

Score Screen

Score

64.92 فریم در ثانیه

22.779

23.665

AnTuTu

۳۵۳۹۳

Basemark OS II

۹۸۴

 

صفحه‌نمایش و صدا

این شرکت برای محصول خود از یک پنل 10.1 اینچ استفاده کرده است که دقت تصویر برابر با ۸۰۰x۱۲۸۰ پیکسل دارد. صفحه‌نمایش 10.1 اینچ این محصول از نوع IPS LCD است و چگالی پیکسل آن برابر با ۱۶۰ پیکسل در هر اینچ است. نسبت تصویر ۱۶:۹، صفحه لمسی خازنی و پشتیبانی از 10 لمس همزمان از ویژگی‌های این صفحه‌نمایش است. این صفحه‌نمایش از دقت تصویری بالایی برخوردار نیست ولی رنگ‌های به نمایش گذاشته شده در آن دارای دقت بالایی است. نمایش رنگ سبز و قرمز در آن مانند دیگر صفحه‌نمایش‌های IPS بسیار دیدنی است. البته این موضوع را باید خاطر‌نشان شویم که هر چه بر میزان بزرگی صفحه‌نمایش اضافه شود، چگالی آن کاهش می‌یابد و این موضوع تنها شامل این دستگاه نمی‌شود. زاویه دید در این پنل مناسب است و از هر زاویه‌ای می‌توانید تصویر را ببینید. تنها مشکل آن در تغییر زاویه دید کم شدت شدت نور است که این مورد در بیشتر صفحه‌نمایش‌ها دیده می‌شود. دقت لمس بالا از ویژگی‌های مثبت این تبلت است و می‌تواند دستورات کاربر را به بهترین شکل اجرا کند. حداکثر روشنایی صفحه‌نمایش مناسب است ولی در محیط‌های باز و زیر نور خورشید نمی‌توان به راحتی با آن کار کرد. البته این موضوع را می‌توان به پوشش براق صفحه‌نمایش هم نسبت داد. در کل کارآیی صفحه‌نمایش نسبت به دقت تصویر ۸۰۰x۱۲۸۰، خوب است و دقت بالای رنگ‌ها و حساسیت خوب لمس از خوبی‌های آن است. استفاده از دو اسپیکر استریو توانسته است کیفیت صدای خوبی را برای این محصول به همراه داشته باشد. صدایی شفاف با قدرت مناسب از ویژگی‌های این بخش است به طوری که در تست انجام شده توانستیم به حداکثر ۷۸ دسی‌بل دست یابیم که برای این نوع محصولات عدد قابل‌توجهی است.

 

دوربین و نرم‌افزارها

استفاده از دوربین اصلی ۵ مگاپیکسل می‌تواند نیاز کاربران را در این محصول بر طرف سازد. فوکوس خوب در فاصله کم از ویژگی‌هایی بود که ما را بسیار شگفت‌زده کرد. حتی از فاصله کمتر از ۳ انگشت هم می‌توان روی سوژه‌های مورد نظر فوکوس کرد و با تار شدن تصویر مواجه نشد. عملکرد دوربین در سیستم‌عامل اندروید بهتر از سیستم‌عامل ویندوز است و می‌توان نرم‌افزار دوربین را در سیستم‌عامل اندروید عامل این بهبودی دانست. دوربین جلو یا ثانویه از نوع دو مگاپیکسل انتخاب شده است که تنها برای مکالمه‌های تصویری مناسب است. نبود فلاش در این تبلت، عکسبرداری در نور کم را به کاری محال تبدیل کرده است. در مجموع نمی‌توان انتظار یک دوربین با کارآیی عالی را از این محصول داشت. استفاده از دو سیستم‌عامل در این محصول بسیار جذاب است و می‌توان با یک تیر، دو نشان زد. سیستم‌عامل ویندوز 8.1 در این محصول خوب عمل می‌کند و سرعت بوت شدن آن بسیار بالاست. استفاده از نرم‌افزار‌های کاربردی در این سیستم‌عامل باعث می‌شود تا کاربر بیشتر وقت خود را در این سیستم‌عامل سپری کند. همچنین استفاده از مجموعه نرم‌افزار‌های آفیس، می‌تواند ویژگی مثبتی در این محصول به حساب آید. سیستم‌عامل اندروید استفاده شده، از نوع خام است و رابط کاربری اختصاصی برای آن در نظر گرفته نشده است. این سیستم‌عامل که نسخه 4.4.4 آن روی این تبلت نصب است کمی دیر بوت می‌شود ولی از کارآیی خوبی برخوردار است و برای کاربران اندروید پسند می‌تواند خدمت‌رسانی کند. سوییچ کردن بین سیستم‌عامل‌ها، در سیستم‌عامل ویندوز با نشان اندروید روی نوار پایین انجام می‌شود و در سیستم‌عامل اندروید در قسمت گزینه‌های موجود در نوار اعلانات. زمانی که سوییچ کردن را بین سیستم‌عامل‌ها انتخاب می‌کنید، سیستم خاموش شده و با سیستم‌عامل مورد نظر بوت خواهد شد. در کل عملکرد هر دو سیستم‌عامل در این دستگاه بسیار خوب است و می‌توان از این ویژگی بیشترین بهره را برد.

 

رقبا

iGREEN Genesis Tab-3 : استفاده از پردازنده قدرتمند Intel Ivy Bridge Celeron 1037U و ۴ گیگابایت حافظه RAM به همراه ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و صفحه‌نمایش 11.6 اینچ با دقت تصویر ۷۶۸x۱۳۶۶ پیکسل، این محصول را به رقیبی سرسخت تبدیل کرده است. از معایب این محصول می‌توان به دوربین بسیار ضعیف، وزن بالا و صدای تولید شده از سیستم خنک‌کننده آن اشاره کرد.

 تبلت آی گرین

 

X.Vision P100 : قطعات سخت‌افزاری مشابه همچون پردازنده، حافظه RAM، صفحه‌نمایش، پردازنده گرافیکی و دوربین از موارد یکسان بین این دو دستگاه است و استفاده از ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و وزن کم از ویژگی‌های مثبت این دستگاه. اسپیکرهای ضعیف و جنس بدنه متوسط را می‌توان از نقاط ضعف این محصول بر‌شمارد.

 

 تبلت ایکس ویژن

 

 

دوشنبه 5 بهمن 1394  1:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها