شارلوت الویه
نان باگت روباز می کنیم وسرو تهش رو میبریم و با وردنه صاف می کنیم سس رو با اب لبو مخلوط می کنیم و روی نون می مالیم ژامبون رو هم روی سس ها میگذاریم و بعد رول می کنیم . دور رول رو با نایلون صفت میپوشونیم و میگذاریم درون یخچال و سالاد الویه رو درست می کنیم.
الویه که آماده شد نون ها رو از یخچال بیرون آورده و برش میزنیم تا مدل رولت شود، ته یه ظرف بزرگ رو با نایلون می پوشونیم و رولت هارو ته ظرف و دور تادورش میچینیمو بعد الویه رو روش می ریزیم.
میتونیم مقداری از رولت ها رو نگه داشته و در انتها روی الویه رو هم باهاش بپوشونیم. بعد از یه مدت کوتاه ظرف رو توی یک سینی بزرگ بر می گردونیم و نایلونش رو بر میداریم