طرز تهیه نان پرشده با نخودسبز ( هندی)
آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 15 دقیقه - مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
آرد گندم 2 فنجان
نمک 1/4 ق چ
روغن 2 ق غ
آب سرد برای درست کردن خمیر
روغن برای سرخ کردن نان ها
مواد داخل نان: :
نخود سبز 1 فنجان
دانه زیره 1 ق چ
فلفل سبز (خرد شده) 1عدد
سیر (خرد شده) 2 پر
پودر زیره 1 ق چ
نمک مقداری
ادویه کاری 1 ق چ
برای درست کردن خمیر نان آرد و نمک و روغن رو مخلوط می کنیم. آب یخ رو کم کم اضافه می کنیم و با انگشتامون خمیر رو مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. زیاد خمیر رو ورز نمیدیم.
روی خمیر رو می پوشونیم و 15 دقیقه استراحت می دیم.
برای درست کردن مواد داخلی کمی روغن در تابه میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم.
دانه های زیره رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دانه ها شروع به پریدن کنند.
فلفل سبز و سیر رو اضافه می کنیم تا عطر سیر بلند شه ( 2-3 دقیقه)
نخودسبز و نمک و ادویه ها رو اضافه می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا نخود سبز بپزه.
حرارت رو خاموش می کنیم و صبر میکنیم خنک بشه.
مخلوط نخود رو وقتی سرد شد در مخلوط کن یا غذاساز خورد می کنیم طوری که کمی زبر باشه.
مخلوط رو در ظرفی می ریزیم.
از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و کف دستمون پهن می کنیم بعد به شکل کاسه درمیاریم 1 قاشق از مخلوط نخود رو داخلش میریزیم و دوباره به صورت گوله درمیاریم و کنار میذاریم.
گوله های پرشده رو قبل از پهن کردن 3-4 دقیقه در همون حالت استراحت می دیم.
مقدار زیادی روغن برای سرخ کردن طوری که نان ها در روغن غوطه ور بشن در قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط - کم میذاریم.
گلوله هارو با وردنه یا دست پهن می کنیم ولی نباید زیاد فشار بیاریم تا نان با مواد داخلی مخلوط نشه.
نان ها رو داخل روغن داغ میندازیم و وقتی پف کرد برمی گردونیم.
اگر نان ها با حرارت زیاد سرخ بشن ترد نمی شن.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
تشکرات از این پست
nargesza