آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
كلم سفید 1عدد |
نخودفرنگی 2لیوان |
ژامبون مرغ 300گرم |
سس مایونز به میزان لازم |
فلفل سیاه به میزان لازم |
آبلیمو به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
روغن زیتون به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا كلم را به چهار قسمت تقسیم كرده(به صورت +) و بعد داخل اب سرد 10دقیقه خیس كنید و بعد آن را شسته و آبكشی كنید و با چاقوی تیز به صورت رشته ای نازك خرد كنید.ژامبون را نیز نگینی خرد كنید.نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید.
در ظرفی مناسب سس مایونز،نمك،فلفل و روغن زیتون و آبلیمو را مخلوط كرده و كلم را به آن اضافه كنید و ظرف را با درپوش 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.بعد از مدت طی شده نخودفرنگی و ژامبون را هم به سالاد اضافه كرده و آن را بعد از 15دقیقه قرار دادن در یخچال سرو كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل 1عدد سیب زمینی آبپز خرد شده هم به سس اضافه كنید.
2)كلم را باید به صورت رشه ای بسیار نازك خرد كنید تا بعد از مخلوط شدن با سس كاملا نرم شود در غیر این صورت خیلی سفت خواهد بود.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و هویج هم به سالاد بیفزایید.
4)میتوانید از مقداری كلم قرمز هم برای تهیه سالاد استفاده كنید.
نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس دودی هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سس مایونز از مخلوط ماست ، روغن زیتون و نمک برای این سالاد خوشمزه استفاده نمایید.