آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
مرغ (سینه کامل) 2قطعه |
پیاز (ریز) 3عدد |
سیر 2تا3حبه |
برگ بو 2عدد |
فلفل دلمه ای 1.5عدد |
کره به میزان لازم |
کاهو چینی (کوچک) 1 بوته |
گردو (آسیاب شده) نصف پیمانه |
پیازچه 1.5عدد |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
پنیر (چدار،پارمزان یا فتا(رنده شده)) 5قاشق سوپخوری |
انگور (سیاه و درشت) 3چهارم پیمانه |
روغن زیتون به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را شسته و با پوست در کمی کره تفت دهید و بعد به همراه،فلفل دلمه ای،پیاز،سیر و برگ بو آبپز کنید تا آب آن تمام شود.سپس پوست آن را جدا کرده و از مواد اضافه جدا کنید و به صورت مربعی خرد کرده یا رشته ای کنید.
پیازچه را ساطوری کرده و در مقدار کمی کره تفت دهید و با تکه های مرغ مخلوط کنید.انگور را شسته و دو قسمت کنید و هسته های آن را جدا کنید و به مواد اضافه کنید. کاهو را شسته و درشت خرد کنید و بعد از خشک شدن داخل ظرفی بریزید و انگور،مرغ و پیازچه مخلوط شده را به آن اضافه کنید.پنیر را رنده زده و با گردوی آسیاب شده مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
چند قاشق روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد بدهید و برای سرو آماده نمایید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای پیازچه از فلفل دلمه ای سرخ شده استفاده کنید.
2)میتوانید مقداری نخودفرنگی پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
3)در صورت تمایل مرغ را به جای پختن سرخ کرده و با کمی زعفران مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید.
4)این سالاد را میتوانید با مقداری مایونز و ماکارونی آبکش شده به عنوان سالاد ماکارونی هم طبخ کنید.
5)اضافه کردن مقداری قارچ سرخ کرده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
6)به جای انگور از کشمش هم میتوان استفاده کرد.