0

طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه سالاد مرغ مخلوط

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه


مواد اولیه :

برای 4 نفر
مرغ (سینه کامل)  2قطعه
پیاز (ریز)  3عدد
سیر  2تا3حبه
برگ بو 2عدد
فلفل دلمه ای 1.5عدد
کره به میزان لازم
کاهو چینی (کوچک) 1 بوته
گردو (آسیاب شده) نصف پیمانه
پیازچه 1.5عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پنیر (چدار،پارمزان یا فتا(رنده شده)) 5قاشق سوپخوری
انگور (سیاه و درشت) 3چهارم پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
 
سالاد مرغ مخلوط

طرز تهیه :


ابتدا مرغ را شسته و با پوست در کمی کره تفت دهید و بعد به همراه،فلفل دلمه ای،پیاز،سیر و برگ بو آبپز کنید تا آب آن تمام شود.سپس پوست آن را جدا کرده و از مواد اضافه جدا کنید و به صورت مربعی خرد کرده یا رشته ای کنید.
پیازچه را ساطوری کرده و در مقدار کمی کره تفت دهید و با تکه های مرغ مخلوط کنید.انگور را شسته و دو قسمت کنید و هسته های آن را جدا کنید و به مواد اضافه کنید. کاهو را شسته و درشت خرد کنید و بعد از خشک شدن داخل ظرفی بریزید و انگور،مرغ و پیازچه مخلوط شده را به آن اضافه کنید.پنیر را رنده زده و با گردوی آسیاب شده مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.
چند قاشق روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد بدهید و برای سرو آماده نمایید.


نکات:

1)در صورت تمایل به جای پیازچه از فلفل دلمه ای سرخ شده استفاده کنید.
2)میتوانید مقداری نخودفرنگی پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
3)در صورت تمایل مرغ را به جای پختن سرخ کرده و با کمی زعفران مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید.
4)این سالاد را میتوانید با مقداری مایونز و ماکارونی آبکش شده به عنوان سالاد ماکارونی هم طبخ کنید.
5)اضافه کردن مقداری قارچ سرخ کرده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
6)به جای انگور از کشمش هم میتوان استفاده کرد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 بهمن 1394  9:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها