0

طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه


مواد اولیه :

برای 3 نفر
ذرت 1لیوان
كاهو 1بوته
گوجه فرنگی  2عدد
پیازچه 1عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چكیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شكر به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
 

سالاد ذرت و كاهو

 

طرز تهیه :


ابتدا ذرت را با مقداری آب،نمك و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید ،داخل گوجه فرنگی ها را خارج كرده و آنها را فیله كنید و بعد ریز خرد کنید ، پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.
سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چكیده،آبلیمو،نمك و فلفل و شكر مخلوط كرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید كه سس باید در حدی باشد كه كاملا سالاد را بپوشاند.

 

نكات:


1)در صورتی كه از كنسرو ذرت استفاده میكنید توجه كنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمك به سس افزوده و یا شكر را از سس حذف كنید.
2)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته هم به سالاد اضافه كنید.
3)این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمه ای تزیین كنید.
نوش جان
نکته ها : میتوانید به این سالاد تن ماهی ، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 بهمن 1394  9:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها