0

طرز تهیه سالاد توپی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه سالاد توپی

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه


مواد اولیه :

برای 6 نفر
شکر به میزان لازم
ماست به میزان لازم
سیب زمینی (متوسط)  4عدد
ژامبون مرغ 1لیوان
خیارشور 5عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
کلم (سفید و بنفش) به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
هویج به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم

سالاد توپی

 

طرز تهیه :


در ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید و بعد کاملا بکوبید تا یکدست شود. خیارشورها را ریز رنده کنید، فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با ژامبون خرد شده مخلوط نمایید.سس مایونز،ماست،آبلیمو و نمک و شکر را مخلوط کرده و سس دلخواه را تهیه کنید(سس نباید شل باشد). مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید.

 

سالاد توپی


توپ را داخل سس بگردانید و داخل ظرفی قرار دهید. کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را رنده کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود . برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید.

نکات:


1)در صورت تمایل مغز دلخواه مثل تخم مرغ آبپز را داخل سیب زمینی قرار دهید.
2)میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید ، همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 3 بهمن 1394  8:57 AM
تشکرات از این پست
8pooria nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها