آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ماكارونی (فرم دار) 1لیوان |
سیب زمینی 2عدد |
تخم مرغ 3عدد |
خیار شور 6عدد |
هویج 3عدد |
نخودفرنگی 1لیوان |
شوید (خشك) 1قاشق چایخوری |
ژامبون 300گرم |
سس مایونز به میزان لازم |
آبلیمو به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
كره به میزان لازم |
شكر به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را پوست كنده و به شكل مربعی درشت خرد كنید و بعد با مقداری كره،نمك و آب بپزید طوری كه خیلی له نشوند ولی آب ظرف كاملا به خورد آنها برود. هویج را پوست كنده و نگینی ریز خرد كنید و با مقداری آب و شكر بپزید به طوری كه مثل سیب زمینی پخته شود.نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمك و كره بپزید.تخم مرغ ها را نیز آبپز كرده و سفیده آنها را نگینی خرد كنید. ماكارونی را با مقداری آب و نمك به مرحله آبكشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول كمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبكشی كرده و با آب سرد بشویید.
ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد كنید.ظرفی مناسب انتخاب كرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمك و فلفل بریزید و با هم مخلوط كنید.سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط كنید.حال ماكارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه كنید.
2)سالاد را حداقل یك ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3)میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده كنید.