0

دعاى درخواست فرزند از خداوند

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

قَالَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ ع لِبَعْضِ أَصْحَابِهِ قُلْ فِي طَلَبِ الْوَلَدِ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا  يَرِثُنِي فِي حَيَاتِي وَ يَسْتَغْفِرُ لِي بَعْدَ مَوْتِي وَ اجْعَلْهُ لِي خَلْقاً سَوِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ سَبْعِينَ مَرَّةً فَإِنَّهُ مَنْ أَكْثَرَ مِنْ هَذَا الْقَوْلِ رَزَقَهُ اللَّهُ تَعَالَى مَا تَمَنَّى مِنْ مَالٍ وَ وَلَدٍ وَ مِنْ خَيْرِ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ فَإِنَّهُ يَقُولُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً  يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً  وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهارا( من لا يحضره الفقيه، ج‏3، ص: 475 )

4660- امام چهارم على بن الحسين عليهما السّلام به يكتن از ياران خود فرمود: براى درخواست فرزند از خداوند اين دعا را بخوان (و با اين كلمات از خدا فرزند بخواه): «ربّ لا تذرني فردا و أنت خير الوارثين، و اجعل لي من لدنك وليا يرثني في حياتي و يستغفر لي بعد موتي و اجعله لي خلقا سويّا، و لا تجعل للشّيطان فيه نصيبا، اللّهمّ إنّي أستغفرك و اتوب إليك إنّك أنت الغفور الرّحيم» هفتاد بار اين دعا را تكرار كن زيرا هر كس آن را بسيار بخواند هر چه از مال و فرزند و خير دنيا و آخرت از خداوند طلب كند خداى تعالى وى را نصيب گرداند، چون خود در قرآن ميفرمايد:

اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً.  يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً،  وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ‏وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً» (نوح 10- الى 12) (از خداوندتان آمرزش طلبيد زيرا كه او پوزش پذير است و باران پى در پى براى شما همى فرستد، و شما را بمال و فرزند مدد كند و شما را بوستانها دهد و آبهاى جارى.

ترجمه دعا: «بار الها مرا تنها مگذار و تو بهترين وارثانى، پروردگارا مرا فرزند از جانب خود عطا فرما تا در حيات من ولىّ من باشد و پس از مرگم برايم آمرزش طلبد، و خداوندا او را از هر جهت كامل و سالم گردان، و شيطان را در انعقاد نطفه‏اش دخالتى مده، بار الها من از تو پوزش مى‏طلبم و بسوى تو بازمى‏گردم چرا كه تو خود آمرزنده و مهربانى».

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

جمعه 2 بهمن 1394  4:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها