وب سایت آشپزباشی: آش انار یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است. چون انار حاوی آنتی اکسیدان بالاست، این آش انتخاب مناسبی برای روزهای سرد و همچنین هوای آلوده است.
مواد لازم:
-
سبزی آش ۱/۲ کیلوگرم
-
لپه ۱/۴ لیوان
-
برنج ۱/۴ لیوان
-
بلغور ۱/۴ لیوان
-
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
-
پیاز ۱ عدد
-
پیاز سرخ شده به میزان لازم
-
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
-
آب انار ۱ لیوان
-
نعناع به میزان لازم
-
روغن به میزان لازم
-
نمک و فلفل به میزان لازم
-
زردچوبه به میزان لازم
-
دانه انار ۲ قاشق غذاخوری
-
آب ۵ لیوان
نکته:
در این دستور می توانید به جای لپه از عدس هم استفاده کنید.
طرز تهیه:
1- ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس لپه را به آن اضافه می کنیم و پس از تفت کوتاه با ۵ لیوان آب می پزیم.
2- برنج و بلغور و سبزی آش را اضافه می کنیم . در این میان کوفته قلقلی را آماده می کنیم.
3- گوشت را با پیاز رنده شده و کمی نمک و زرچوبه ورز می دهیم و گلوله های ریزی درست می کنیم. سپس آنها را در روغن تفت می دهیم.
4- آب انار و رب انار را با کوفته قلقلی به آش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. نمک و فلفل را فراموش نکنید.
5- آش را در ظرف مناسب ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ و دانه های انار تزیین کنید. نوش جان.