0

آش غلغل شوشتری

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آش غلغل شوشتری

 
آش غلغل شوشتریمواد لازم برای 4  نفر
*گوشت سرد ست – 500 گرم
* باقلا- 100 گرم
* گند م پوست کند ه-150 گرم
* برنج-50 گرم
* نخود-100 گرم
* لوبیا چشم‌بلبلی-100 گرم 
* لوبیا قرمز-100 گرم 
* عدس-100 گرم
* نعناع د اغ و سیرد اغ- به میزان د لخواه
*  نمک، فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه- به میزان لازم
* لیمو عمانی پود رشد ه-1 قاشق سوپ خوری 
* پیاز متوسط-1 عد د 
 
طرز تهیه:
* ابتدا برنج و گندم را بعد از شستن، با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید  تا برنج و گندم کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را کنار بگذارید.
*در یک قابلمه دیگر  گوشت را با یک عدد پیاز و آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کاملا بپزند. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، به ترتیب نخود ، لوبیا قرمز و سپس لوبیا چشم‌ بلبلی را به گوشت اضافه کنید. بعد از آن که حبوبات نیم‌پز شد، باقلا را همراه عدس اضافه کنیدتا کاملا پخته شود.
*گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه کنید. بعد از آن که تمام مواد خوب پخته شد، آنها را با مخلوط کن خوب له کنید.
* در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. زردچوبه و پودرفلفل ها را تفت دهید، سپس همراه نمک آنها را  به آش اضافه کنید.
*گوشت پخته شده را  ریش ریش کنید، سپس با آب گوشت، آن را  به آش اضافه کنید. در پایان پودر لیموعمانی را داخل آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
*آش را با فلفل، پودر لیمو عمانی، کمی نعناع داغ و سیر داغ تزیین کنید.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 بهمن 1394  8:47 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها