من برطبق قوانین انجمنهاکارمیکنم کاربری ازنظرمن فعال وبرترانتخاب می شودکه درتمام طول ماه درتالارحضورسبزومداوم داشته باشه نه اینکه دریک روزبیادو۱۰۰تاپست بزندروال اعلام کاربربرترازنظرمن کارکردحداقل ۱۰روزدرتالاردرتاریخهای مختلف است نه دریک زمان وتاربخ خاص،چه بسیارمدیرانیکه انتظاردارندکه این قانون شکسته بشه بنده ازهمین تریبون اعلام میکنم که حساب مدیران نیزهمچون کاربران است وهیچ چشمداشتی وانتظاری ازاین حقیرنداشته باشندوخودشونوناراحت نکنن خودم موجبات نارتحتیشونوفراهم خواهم کرد،خخخ
درضمن بنظرمن مامجریان قانونهایی هستیم که درسایت تصمیم گیری میشه وقانون هم قانونه ونمیشه تغییرش دادمگراینکه مقام ارشدانجمنهاقانون روتغییروبه مدیران محترم تالارهاابلاغ جهت اجرابنمایند.
درضمن میزان بازدیدازپست و پاسخ کاربران به همون پست نیزهرچندروزیکباربررسی میشدتاقبل ازپایان ماه تاحقی ازکسی درموردکاربربرتربودن ضایع نشود.
ازمدیران فعال عاجزانه خواهشمندم موردفوق رورعایت بفرمایندزیراازاین عزیزان انتظاربیشتری هست تاکاربران دیگر.
اماکاربرفعال زیادبهش اعتقادندارم چون درواقع امتیازی سایت بهش نمیده پس فرقی نمیکنه که اعلام بشه.
ممنون ازپست خوبتون حداقل بجای تابلواعلانات است واسه کاربران تازه واردالبته اگربه این پست دقت نمایند.