0

از نظر شما ملاک انتخاب کاربر فعال چیست؟

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:از نظر شما ملاک انتخاب کاربر فعال چیست؟

به نظر من حس همکاری مهمه ،کمک کردن وپاسخ به مشکلات وخلاقیت خیلی تو انتخاب یک کاربر فعال مهمه

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 30 دی 1394  6:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 saeidfarajpour nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza ria1365 shayesteh2000 farnaz_s mhzahraee pebdani
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

Image result for ‫عکس کارتونی خودکار یا قلم درحال نوشتن‬‎

سلام من اومدم معیارهامو بنویسم ولی خودکار شما جوهر نداشت

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 30 دی 1394  7:08 PM
تشکرات از این پست
salma57 saeidfarajpour nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza hossein201273 ria1365 mohsen_alavi amirali123 shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali pebdani
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام به نظر من کاربر فعال کاربر به روز با فعالیتهای به روز و فرهنگی و همسو با اهداف انقلاب اسلامی است نه کسی که تعداد زیاد مطلب بگذاره ویا حتی بی بهره و غیر کاربردی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 30 دی 1394  8:49 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour salma57 ehsan007060 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza hossein201273 shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali mhzahraee pebdani
setareh_1373
setareh_1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 119

سلام با تشکراز این  نظر سنجی جالب من شخصا خودم یه تازه وارد به راسخون هستم وشرایط امتیاز دهی وملاک امتیاز دهی وانتخاب کاربر رو دراین میدونم که به تعداد زیاد پست نیست بلکه اگر پست کم باشه ولی مفید وپرمعنا وآموزنده باشه خیلی بهتر از پست های زیاد وبی محتوا یا تکراری که از جاهای دیگه کپی برداری میشه است وهمچنین کاربری که درنظر سنجی ها وقسمت های مختلف سایت شرکت میکنه نشون از علاقه طرف به سایت وفعال بودن اون رونشون میده

چهارشنبه 30 دی 1394  11:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza hossein201273 salma57 saeidfarajpour shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali mhzahraee pebdani
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

ضمن رعایت ضوابط و مقررات سایت میتوان معیارهای دیگری را هم داشت:

الف - پست ارسالی جه اندازه مفید است

ب - نظر شخصی ارسال کننده است یا دیگران(کپی برداری)

ج - تعداد زیاد پست خیلی نباید ملاک باشد بلکه مفید بودن مطالب و تازه و جدید بودن مطلب خیلی مهمتره.

د - رعیت ضوابط اخلاق مداری یکی از ملاک های مهم است که متاسفانه تقریبا رعایت نمی شود.

ه - مناسب بودن پست با مطلب درخواستی و رعایت شئونات دیگران نیز بسیار مهم است.

چهارشنبه 30 دی 1394  11:11 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar nargesza hossein201273 salma57 saeidfarajpour shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali mhzahraee pebdani
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام بلاخره يه خودکار پيدا کردم

1- تعداد پست هاي ارسالي

2- فعاليت و حضور مستمر در طول ماه

3- پست هاي با کيفيت

4- ... ديگه نمي نويسه 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 1 بهمن 1394  7:26 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar nargesza hossein201273 salma57 saeidfarajpour mohsen_alavi fatemeh74 shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali mhzahraee pebdani
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

چه طرح خوبی!

من نظر همه دوستان رو قبول دارم. و اضافه می کنم نظرات خودم رو.

*. به نظر من تعداد پست ها چه دست نویس و چه کپی برداری مهمه چون بالاخره وقت صرفش شده و اینترنت خرجش.
*. کیفیت پست ها، مفید برای تالار مربوطه، اصلاح و ویرایش اون پست هم مفیده.
*. بعد هم نه یک دفعه، اینکه در طول ماه نه لزوماً هر روز، حداقل هرچند روز یک بار پستی بگذارن و یا نظری بدن.
*. اینکه به پست های دیگه هم سر بزنن و با زدن تشکر این رو اعلام کنن و یا با نظری خاص به اون پست.
*. اینکه به نظرات و سوالاتی که کاربران دیگه درباره پست هاشون ازشون می پرسن پاسخ بدن. چون در این سایت این امکان خوبی که هست اینه که اگه کسی به پست ارسالی ما نظری بده یک پیام برامون به صندوق پیاممون میاد و یک پیام هم به ایمیلمون و باخبر می شیم. می تونیم لااقل با زدن تشکر بگیم که نظرشون برامون مهم بوده.

فعلاً همین. اگه بازم یادم اومد میام می نویسم.

راستی یه سوالی یعنی یه پیشنهاد.

مدیرانی که معیار خاصی برای تعیین کاربر برتر و فعال دارن مثلاً تعداد پست، بهتره این رو اعلام کنن. فکر می کنم اینطوری حس رقابت بین کاربران اون تالار بیشتر بشه.

پنج شنبه 1 بهمن 1394  10:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 hossein201273 borkhar salma57 saeidfarajpour nazaninfatemeh shayesteh2000 farnaz_s ali_kamali ravabet_rasekhoon mhzahraee pebdani shirdel2
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام.

بله من خودم تعداد رو هم در نظر میگیرم.تقریبا شبیه به همون مطلبی که آقاسید فرمودن 

تعداد 10 پست به پایین رو من فعال اعلام میکنم 10 یا 15 به بالا رو برتر.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 1 بهمن 1394  11:40 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 khodaeem1 salma57 nargesza saeidfarajpour mohsen_alavi nazaninfatemeh amirali123 hossein201273 farnaz_s ali_kamali ravabet_rasekhoon pebdani shirdel2
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

من با خودکار خودم مینویسم .. خخخ

یکی دیگه از عوامل مهم محبوبیت هم میتونه باشه .. مثلا من یکی رو میشناسم محبوب دلها ... خوب - عالی - به دل رو - و مهربان ... خخخ

اینا هم میتونه معیار خوبی باشه با شرط این که تو تالار شرکت داشته باشه .. خخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 1 بهمن 1394  6:55 PM
تشکرات از این پست
salma57 saeidfarajpour borkhar shayesteh2000 nargesza hossein201273 farnaz_s ali_kamali ravabet_rasekhoon mhzahraee pebdani
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من برطبق قوانین انجمنهاکارمیکنم کاربری ازنظرمن فعال وبرترانتخاب می شودکه درتمام طول ماه درتالارحضورسبزومداوم داشته باشه نه اینکه دریک روزبیادو۱۰۰تاپست بزندروال اعلام کاربربرترازنظرمن کارکردحداقل ۱۰روزدرتالاردرتاریخهای مختلف است نه دریک زمان وتاربخ خاص،چه بسیارمدیرانیکه انتظاردارندکه این قانون شکسته بشه بنده ازهمین تریبون اعلام میکنم که حساب مدیران نیزهمچون کاربران است وهیچ چشمداشتی وانتظاری ازاین حقیرنداشته باشندوخودشونوناراحت نکنن خودم موجبات نارتحتیشونوفراهم خواهم کرد،خخخ

درضمن بنظرمن مامجریان قانونهایی هستیم که درسایت تصمیم گیری میشه وقانون هم قانونه ونمیشه تغییرش دادمگراینکه مقام ارشدانجمنهاقانون روتغییروبه مدیران محترم تالارهاابلاغ جهت اجرابنمایند.

درضمن میزان بازدیدازپست و پاسخ کاربران به همون پست نیزهرچندروزیکباربررسی میشدتاقبل ازپایان ماه تاحقی ازکسی درموردکاربربرتربودن ضایع نشود.

ازمدیران فعال عاجزانه خواهشمندم موردفوق رورعایت بفرمایندزیراازاین عزیزان انتظاربیشتری هست تاکاربران دیگر.

اماکاربرفعال زیادبهش اعتقادندارم چون درواقع امتیازی سایت بهش نمیده پس فرقی نمیکنه که اعلام بشه.

ممنون ازپست خوبتون حداقل بجای تابلواعلانات است واسه کاربران تازه واردالبته اگربه این پست دقت نمایند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 3 بهمن 1394  5:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh fatemeh_75 borkhar farnaz_s ali_kamali ali_81 ravabet_rasekhoon saeidfarajpour amirali123 mhzahraee pebdani
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

1- کاربر فعال کسی هست که مداومت تو کارش داشته باشه

2- کاربر فعال اون کسی است که مطالب خیلی مفید و کاربردی بزاره وکاربر فعال کسی نیست که پست زیاد بزاره و به قولی انجمن را به رگبار پست بصورت کپی پیست ببنده من متاسفانه این را در یکی از مدیران هم میبینم که به نظرم شایسته نیست . مدیر باید تو انجمن خودش مدیریت خوب داشته باشه و بصورت محدود وقراردادن  مطالب خیلی خوب در انجمن های دیگه هم فعال باشه .

3- کاربر فعال قبل از قرار دادن مطلبی دقت کنه که تو اون انجمن قبلش کسی همین مطلب را نذاشته باشه و تکراری نباشه .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 3 بهمن 1394  9:20 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh fatemeh_75 borkhar farnaz_s ali_kamali ali_81 saeidfarajpour farshon amirali123 mhzahraee ravabet_rasekhoon pebdani
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

کاربر فعال باید مطالب با کیفیت و مطالبی که شئونات اخلاقی رعایت شده باشه  بزاره و تو کارش استمرار داشته باشه .

هرروز اگه یک مطلب هم میزاره با کیفیت و آموزنده و مهم باشه و این کار بهتر از اینه که یه دفعه بیاد چندین مطلب بزاره که معمولا خودش هم مطالعه نمیکنه

شنبه 3 بهمن 1394  10:52 AM
تشکرات از این پست
borkhar farnaz_s ali_kamali ali_81 ravabet_rasekhoon saeidfarajpour mhzahraee nazaninfatemeh pebdani
farnaz_s
farnaz_s
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7586

با سلام و عرض ادب

من هم با نظر دوستان موافقم، از نظر من جذابیت، کارایی، کیفیت پست ها خیلی مهم هستش 

ولی تعداد پست های ارسالی هم در انتخاب کاربر برتر دخیل هست 

چون کاربران عزیز برای پست هایی که ارسال می کنند وقت میگذارند

و این از نظر من خیلی با ارزش هستش .

از طرف خودم به تمامی کاربران و مدیران زحمتکش عزیز راسخونی خسته نباشید و دست مریزاد میگم ...

همگی موفق و موید باشین ...

☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆

☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆

ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ

☆☆  مدیر تالار ادبیات ☆☆

شنبه 3 بهمن 1394  12:18 PM
تشکرات از این پست
borkhar ali_kamali setareh_1373 saeidfarajpour mhzahraee nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon pebdani shirdel2
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

نظرات بیشتر و پستهای جالب و تشکرات از کاربر

خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش خرید اینترنتی کیف فروشگاه اینترنتی کیف خرید اینترنتی لباس فروشگاه اینترنتی لباس تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در هند خرید اینترنتی پیراهن مجلسی خرید اینترنتی پیراهن
شنبه 3 بهمن 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
borkhar saeidfarajpour amirali123 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon pebdani
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

خیلی خوبه که این نظرسنجی رو قرار دادید.

از نظر منم میتونن تعداد پستها رو ملاک نگذارند.

مهم اینه که در روز فعالیت خاصی داشته باشه.

ولی در کل این سایت خیلی خوبه و تمامی معیارهاشون قابل قبول

یک شنبه 4 بهمن 1394  10:35 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon pebdani
دسترسی سریع به انجمن ها